cau Orbital,
ako rychlo sa pripisu peniaze na Moneybookers? posielal som v stredu vecer - prevod z uctu. Dostanem nejake info na email?
Dik.
cau Orbital,
ako rychlo sa pripisu peniaze na Moneybookers? posielal som v stredu vecer - prevod z uctu. Dostanem nejake info na email?
Dik.
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
ahoj sequel
myslis z bankovniho uctu?
to ti nereknu, ja posilal peniz NA moneybookers jen jednou a uz je to par let
je to ale normalni tuzemsky bankovni prevod, takze 2 pracovni dny (asi s to ve stredu nestih rano)
myslim, ze email by dojit mohl, nebot dochazi, i kdyz prijdou love ze sazkovek
Gambling feels like endless ejaculation
diky, no bohuzial som to nestihol, tak to pride asi nejak v pondelok...
emailem Te budou informovat 100%. Jinak penize tam dorazi za 2-5 dni (pokud se jedna o bankovni prevod).
většinou 3 pracovní dny.
A při posílání z moneybookers na konto mě tento týden příjemě překvapili : 2 dny.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
to nemůžeš kreditkounebo je tam jiný problém
![]()
Naučil sem se prohrávat, abych mohl vítězit.
mohol som aj s kreditkou, ale nie je to nic, co by nemohlo pockat... na sazkovkach peniaze mam, takze tocit "zetony" mozem...
to ja len pre info, aby som vedel kolto to bude trvat a ci mi to oznamia...
v kazdom pripade dik za info![]()
za vklad kreditkou si neco strhavaji ne?
Gambling feels like endless ejaculation
Teď ne, aspoň tedy mě ne, ale nevím jestli je to plošně, nebo jen někomu... Přišla mi nějaká nabídka mailem, že vklady kartou jsou free, je to teda myslím časově omezeno, nicméně trvá to už cca 3 měsíce...Původně odeslal Orbital
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |