na expekte dokonca 8.50 kurz, ja sa pripajam k X2 a uvidime...
Larisa-KR Reykijavik 02@2,95
Prvni zapas na Islandu jsem sledoval a Islandani uz asi davno nejsou trpaslici,kde se jezdi pro body jen tak,jako pred 10lety.Larisa na Islandu prohrala 0-2 a urcite to nebyla nahoda.Proto dnesni kurz na Larisu cca 1,3 jsem moc nepochopil.Ja zkusim,ze KR neprohraje.Kdo se neboji,zkusi cistou 2 za kurz okolo 7.GL![]()
na expekte dokonca 8.50 kurz, ja sa pripajam k X2 a uvidime...
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
Snad si umite spocitat, ze Rejkjaviku k postupu bude stacit i prohra. Kazdopadne o tomto zapase nic nevim a asi lepsi vsadit kurz 8,5 nez 1,3. GL
Jasne,ze si to umime spocitat.Ja o tomhle zapase pisu proto,ze Larisa hrala mizerne a se stejnym vykonem tezko vyhraji.Kdybych nevidel ten zapas,a videl dnesni kurzy,tak bych si myslel,ze dostali ty 2 goly z penalt a sami dali 5 tycek a 4 brevna a na rohy vyhrali 21-3.Ale tak to fakt nebylo.Kazdy zapas je ale jiny,takze uvidime,jako vzdy![]()
tak já sem vsadil na postup Reykjaviku. Na to , že vyhrál 2:0 je na něj kurz 1,55 a to je pro mě dobrý...
Sice kurz nic moc,ale staci,kdyby se podarilo Islandanum dat gol a je to doma.Neverim,ze by dostali 4 a nepostoupili.Ikdyz ve fotbale uz jsme vsichni asi videli ledasco![]()
mluvíš mi z duše. Hlavně když sem pro mě nemalou částku vsadil na SF 21" Anglie -Švédsko, kurz 2 na Anglii a bylo to 3:0 po poločase. Řikam si dobrý, pohoda, pět minut před koncem kouknu a ono 3:3, já myslel, že se z toho poseruPůvodně odeslal Tomas
![]()
Takze 1-1 je myslim prijatelne pro nas vsechny,co?Tip OK.
Taky diky za dobrej namet na tip, jen tak dal![]()
a my te vitame na foru
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |