kdo da v prvnim zapase LM vice golu? synottip
slavia X sparta-2 @6,0
vzali za 3000 a pka snizili kurz na 4,0- podle me je ale porad trochu nadsazeny
kdo da v prvnim zapase LM vice golu? synottip
slavia X sparta-2 @6,0
vzali za 3000 a pka snizili kurz na 4,0- podle me je ale porad trochu nadsazeny
Jestli jsem to pochopil spravne,tak jsi vsadil,ze da Sparta vice golu Panathinaikosu,nez Slavia Tiraspolu??
ja to taky tak pochopil a uz nepochopil tu sazku jelikoz za spartu nema kdo dat golPůvodně odeslal Tomas
presne tak Tomasi
vim, ze sparta je na tom spatne, ale hraje doma a mela by se snazit utocit-v Atenach to pujde tezko. Kdezto slavie se bude snazit neinkasovat. A za kurz 6,0 to je lahudka!!!
No ak by Sparta hrala na prazdnu branu, tak by to aj mohlo klapnut...![]()
Ja som dal, ze sparta da menej ako 0.5 golu - kurz 2.70
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
Sparta-Panathinaikos 2@2,4,tak uvidime...Jo a Na Tiraspol jsem dal taky)))
kurz 6 je opravdu krásný, ale to by si snad Pana musel dát vlastní gól)). Zvažuju opět na utkání Sparty vsadit počet gólů 0-1, možné je všechno a souhlas, že 6 se muselo trestat
![]()
smekam kloubouk![]()
moc pekny!
Gambling feels like endless ejaculation
když dali na 2:0, tak jsem si na Tebe vzpomněl, odpoledne jsem Tvůj tip četl a popravdě mu moc nevěřil,jelikož jsme jako většina nevěřil Spartě, nicméně tohle jsi trefil fakt krásně, z pověrčivosti nebudu ještě gratulovat, nicméně vypadá to velmi velmi nadějně...Původně odeslal JIRKAHOMOLA
Tak včera Sparta opravdu překvapila, základ máš položen velmi slušněNaštěstí i bookies čekali málo gólů, takže kurzy kolem 1,5 na under 2,5g a 2,45 na under 1,5g mě nezlákali
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |