Stránka 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazují se odpovědi 16 až 19 z 19

Téma: Úsměvné historky ze sázení

Moneybookers: založen

Re: Úsměvné historky ze sázení

Prihodim moje uplne prvni dva dny se sazenim, na ty se neda zapomenout, je to ale uz asi 20 let, ale si je pamatuji. Nebylo to v Cechach. Jako clovek, co si myslel, ze je to tovarna na penize, tak jsem vzal 50$, zasel do kamenny sazkovky, postavil jsem se pred tabuli a hodil bez jakyhokoli rozmyslu myslim ze to bylo 3 AKO, total kurs 8. Cely to trvalo tak 3 minuty, prisel jsem k okynku, vsadil. Na druhy den prijdu, a hurááá, je to tak jednoduchy, pani mi vyplatila 400$. Klidne jsem je zacal strkat do kapsy a vtom se kolem me vytvoril kruh takovejch tech starych chlapu, vsichni v rukou tuzky a papirky a ja tam stal a oni do men, co jem jako vsadil a jak a co....Neco jsem tam zamrucel a padil odtud,,, totiz, abyste vedeli, ja v tu dobu vubec nic o sportovnich klubech a ligach nevedel, fakt ne. Hral jsem na skolach a na univerzite s klukama kde co, ale o tech vecech kolem sportu a sazeni uz vubec ne, jsem nevedel absolutne nic. Proste jsem byl totalni buran asi, co si myslel, ze vlastne ani nevim co, ze proste sazeni je nahazet neco a ono to nejak musi vychazet.
    Pak jsem asi o dva dny tam prisel znovu a dal tam zas nejakovou akovku s total kurs 6, znovu za 50$. Neverili byste, ale vyslo to i napodruhe. To uz me ti stari chlapi tam div ze ne poplacavali po ramenou, a jak to sazim, a jaky mam informace. Tak jsem jen neco nejiste placal, nevedel jsem poradne, co rict. Takze za prvni dva dny me drahy sazkare jsem vydelal celkem 600$, co bylo neco neskutecnyho, myslel jsem , ze jsem ten nejvetsi sazkarsky king na planete a vsichni jsou jenom luza . Tim to ale nadlouho skoncilo, samozrejme, pak po tech dvou prvnich dnech jsem sel do pekla samozrejme, a cesta az sem kde jsem, trvale tech dlouhych 20 let
    Není důležité, jak dlouho trvá, než uskutečníte svůj sen. Podstatné je, abyste se ho nevzdali. Jen tak si zachováte sebeúctu. "Robert De Niro"

To je hezke.Takove podobne starty meli asi vsichni Muzes napsat,pokud to neni tajne,v jake zemi se daji sazet $$ v kamence?

Nevim jestli se to sem hodi, ale takhle bych skoncit nechtel

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Xp9pmQ3HkFM:2g3lnioj][/youtube:2g3lnioj]

Asi pred ctyrmi lety (jeste mi nebylo 1 jsem chodil s kamaradem podavat do Tipace plachty za dvacku. Vetsinou nam obsluha v klidku vsadila. Jednou ovsem ne, tak jsme postavali pred TS a odchytavali sazkare, co by nam vsadili. Kamarad mel vypsano asi 10 "tutovek"-kurzy kolem 1,5 a Zlin-Sparta 1ku @cca 5,0- celkova vyhra kolem 5000kc-tehdy strasny penize pro nas Odchytili jsme nejakyho chlapka a po chvilce prisel s podanym tiketem a se slovy: "Tu Spartu jsi mel mit asi dvojku, tak sem ti to zmenil". Kamarad ze ne, ze to mel napsany spravne na Zlin. A chlapek (asi spartan) jenom zahuhlal: "Pozdejc mi podekujes" a odesel.

No a jediny spatny zapas na tiketu-Zlin Sparta 3:2

Pravidla přispívání