Asi kazdej, kdo k tomuhle tematu a investovani jako zivotni ceste neco napise, bude mit svym zpusobem pravdu. Samozrejme pokud mu to alespon trosku funguje. Vsechno je to odvisle od vlastni strategie a osobnich zkusenosti.
Souhlasim s tim, ze si nemuzes davat male cile.Takze je nutne snazit se prehoupnout pres tu latku prumernosti. A spokojit se s tim, ze : Ted se mi do prdele nedari, ale vsechno je Ok, protoze pristi mesic zase prijde dobra vlna. Na druhou stranu, pokud se nedari, tak jen blbec porad tlaci na pilu a mysli si, ze s kazdou dalsi vhozenou kackou se to obrati. A ze jsem byl blbec uz nekolikrat...
Ta socialni pohoda je myslim hodne dulezita, at uz jde o jakekoliv blizke.
Asi mi tezko nekdo uveri, kdyz reknu, ze moje pritelkyne neni presvedcena o tom, ze sazeni je kravina, nehuci do me kazdej den, ze bych se mel spis zajimat o neco jinyho. A ze mi naopak docela fandi, preje a veri mymu snu a jeho uskutecneni, ze me sazeni jednou muze zivit.
Otazka je, jestli v tom skutecne vidi to co ja nebo jen sanci na pohodlny zivot![]()
Samozrejme, ze jsou i chvile, kdy je nastvana, ze misto, abych ji jazykem objizdel bradavky, tak tu slintam nad klavesnici a cekam v livku na o 5 desetin lepsi kurz. Ale to k tomu patri. A pokud se tomu chces venovat, tak sazeni proste neni Kolbenka od 6 do 14 a padla.
Ale venovat tomu 20 hodin a vic denne mi prijde absolutne nezdravy a pak uz je to asi vazne ta otrocina.
Na druhou stranu mi uveri asi kazdy, kdyz reknu, ze mam skvely sazkarsky(mimochodem i zivotni) priklad ve svem vlastnim otci, ktery je ,bohuzel pro nej, notorickym dvackarem. To ze zacal vlastne hned po revoluci se sazenim ho absolutne pohltilo, za celou tu dobu ho neosvitila ani jednou velka stestena, aby mu vysla nejaka jeho plachta. Celkove je v hodne solidnim minusu, dluzi lidem okolo sebe, asi i tohle hodne prispelo k tomu, ze posledni dobou nasava jako irska louka a nici zivot me mame i segre.