Původně odeslal Orbital
ale ale
rozumim tomu docela dobre, obslehavat kurzy nikdo nechce![]()
Původně odeslal Orbital
ale ale
rozumim tomu docela dobre, obslehavat kurzy nikdo nechce![]()
ja jen at vite co je cca napl prace..
- sledovani uspesnych klientu - (sazeni podle nich![]()
) monitorovani strategii, detekce multiidentit,..
- vyvoj kurzu pro livesazky
- sledovani dropu dle asie
- nejake statisticke analyzy dle databaze (sql)
- poradenska cinnost pro nove produkty - treba k chatu, tipsport lize, vypisovani asij. handi, livesazkam..
atd...
zatim to tu delam ve smes sam, nektere veci jeden clovek moc neustiha a navic pritom chodim do skoly...
Ted by nas jeste zaujimal plat![]()
Kdyz jsem si precetl na chatu iDnes s bookmakery Tipsportu, ze jich pry je deset a plat asi 40 tisic tak jsem malem spadnul ze zidle...
ten ti reknu na pohovoru
zalezi na domluve, typu uvazku a pracovni naplni - sem na forum ti zadne cislo nenapisu, to asi chapes
ja si treba nestezuju, plus data a informace ktere mam k dispozici, pracuju tu rad, je to prace jako kazda jina,sazim cely den a jeste me za to plati
obslehavat kurzy to ne, ale sledovat dropy dle asie to ano![]()
kdyz jsme v tom, co dela tipsport s multiidentitama, rekl bych ze nas pravni ramec umoznuje tak maximalne limity na uctech..?
Gambling feels like endless ejaculation
- kdyz je nekde nejake svinstvo, tak prvni pada asie, betfair.. to neznamena, ze se neco kopiruje...Původně odeslal Orbital
nj, poenta je lidi s vice ucty nejdriv najit, pak jim dat nejaky limit nebo neco...
jj chapem. aky console pouzivate na livebet?Původně odeslal gugatronic
Gugatronicu, můžu se zeptat kolik za tu práci nabízíte. Jestli je to alespoň nad 50 litrů měsíčně.Původně odeslal gugatronic
Sice nemám jako guga informace přímo od zdroje, ale shrnul bych to asi následovně... nad uváděnými 25 tis., které zde výše kdosi zmiňoval, se lze nanejvýše tak trochu pousmát.Původně odeslal karas45
Bylo by totiž naivní si myslet, že v Tipsportu nevědí, že kombinace odborných znalostí a orientace v sázkovém průmyslu je v současné době na trhu poměrně unikátní. Je hodně takových, kteří se vyznají v sázení, ale chybí jim vzdělání. A naopak.
K tomu, aby si člověk v Tipsportu vydělal 50 tis. měsíčně... bude to o tom, zda si je člověk zaslouží. O znalostech, schopnostech; prostě o tom, zda má co nabídnout, co přinést. O podobných částkách se nemá asi smysl moc bavit při úvodním pohovoru, ale až poté, co dotyčný ukáže, co umí.
Nicméně podle mého je trochu krátkozraké vidět jen částku uvedenou na výplatní pásce. Je to třeba i o seberealizaci - než dělat analytika v pojišťovně, či bance, má člověk možnost věnovat se tomu, co ho baví. O informacích, k nimž se dostane apod.![]()
ja vam nemuzu rict zadnou castku - jednak to neni nic co bych chtel nekde vypisovat na forum, stanovovat platy lidi nemam v kompetenci a uz jsem psal jednou - zalezi na naplni praci, odbornych znalostech a vysi pracovniho uvazku... pokud to nekdo mysli s praci vazne, at se oficialni cestou prihlasi... nic vic nic min![]()
Bohužel jak to čtu, tak jdete v Tipsportu velmi špatnou cestou, mám dotaz proč detekovat multiidentity?
Pokud bookmakeři pracují správně není přece důvod někoho omezovat. O vše se postará systém, který automaticky sníží úroveň kurzu, dokud nedojde k dostatečnému náběru na druhou stranu. Tak jako to má většina asiatů.
Vypisovat asijské kurzy, to mi příjde u provinční rekresázkovky taky docela na hlavu. U nás to z dvackařů a lidí co sází u tipáče (rekreačních hráčů) sázet nikdo nebude, na hladinu asiatů a australunů se ani nepřiblížíte a profisázkaři vás akorát pěkně vykoupou.
Monitorování strategií - to je jako co? Jestli náhodou někdo nejde martingale?
Nicméně životopis pošlu a co ten motivační dopis chcete tam takový ty bláboly co mají rádi personalisti nebo pravdu?
bod c.1 zivotopisu
zaslouzily clen sazkar.net, arber a ten z nemnoha, co odesel vcas z goldvictory
jedina moznost jak byt neprijat, je prilisna praxe (a i to se deje)
btw. nekdy na zacatku tohohle fora jsem psal, ze jednou budou sazkovky vyhledavat arbery, stalo se to dost brzo
jen jsem teda netusil, ze budou pracovat za almuznu
uvedomte si, ze oni vas potrebuji vic nez vy je - k pohodlnymu zivotu mam samozrejme taky pripominky, ale dokavad tam bude nekdo nesikovnejsi, tak nema smysl se tam cpat
uz se tesim na souboje karas x JirkaHomola - kdo driv klikne...
Gambling feels like endless ejaculation
teraz to skusim pozorovat z hladiska SK. jasne ze nie je jedno pre SK kto za ake sumy hraje. Su hraci ktory denno-denne robia turnover tisice eur a maju 85-90% PayBack, tie su pre Sk tzv. Goldfish. Su ale hraci ktory len ktory jednemu zapasu deposituju. Samozrejme tych moc nemaju radi stavkove...Původně odeslal karas45
Video o praci bookmakera Fortuny.
http://sazeni.idnes.cz/video-tvori-kurz ... sazeni_pes
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |