Jaky zaklad pouziva Tipsport pro live sazky?
Treba fortuna to ma od bwinu.Nebo Tipac ma svuj soft?
Jaky zaklad pouziva Tipsport pro live sazky?
Treba fortuna to ma od bwinu.Nebo Tipac ma svuj soft?
Tipuju ze Fortuna to nema od Bwinu, ale od betradaru.
Gambling feels like endless ejaculation
Ake mate posledne skusenosti s Tipsportom? Na posledne kolo kvalifikacie MS futbal mi vsetky predzapasove tipy zamietali i v limite 150e, ine sutaze obcas brali obcas nie? Co sa s nimi deje??? A vrchol vsetkeho - vsadena live stavka pred zapasom Andora - Portugalsko Oba timy daju gol nie k. 1,45, (9xstavka za 80e- podavane v rozpati 7min), neskor zmeneny kurz na 1,13. Po polčase šok - v 30 min. zapasu vsetkych 9 stavok stornovanych!!!!!!!!!!! Samozrejme, ze som napisal reklamaciu - prijali ju, ze ju budu riesit, ale uz tyzden cakam a stale nic!!!! Herny plan hovori bod 17 ods.h ze Live sa stornuju ak su chybne vypisane, tym ze su uz v case podania rozhodnute, ale nevztahuje sa to na kurz. Som velmi zvedavy ako to amateri v Tipsporte vyriesia - ide o cca 300e vyhru.
Ja mam v live sazkach u Tipsportu na tenis v ceskych korunach mensi limit na sazku v horsim kursu nez na Pinnacle na tu samou udalost v lepsim kursu v eurech. Tipsport uz je pomalu stejna zumpa jako ostatni ceske spolecnosti. Hezky si to tady prolobovali. Pokud bych si chtel vsadit strelce golu napriklad v hokeji, tak to uz jsou ty limity v radu nekolika desitek ceskych korun. A to tam sazim malo. Zumpa vsech zump.
Dalsi krok zpet, zruseni asijskych hcp.
docasny krok... dame chvilku "mase" at si zvykne na novy layout nabidky v PreMatch... pak nejspis vratime, nebo na to vytvorime extra udalost... ted to predstavuje obrovske zmateni pro BFU..
od te doby mi jde kazdy tiket prematch nad 100kc k autorizaci na tipsport extraligu na kterou si udajne strasne verite..gratuluji zumpalisto
meli jsme tam nejaky bug, ktery do schvalovani posilal "skoro vsechno", nicmene uz by melo byt OK... problem mas i ted stale? pokud jo, kdyz mi posles do PM tiket, tak na to mrkneme...
cca 3-4 dny tam byl problem...
pokud s tim mate nekdo dalsi problem dejte vedet (samozrejme rada z vas ma flag "rizikovy" tak ze schvalovani je bezne, spis mi jde o to, zda ted evidujete vyrazne zhorseni, ale az ted dneska, zitra,... dik)
Všichni máme od páté sázky flag rizikový. : - )
Já bych každopádně nenadával. Sice mi jde všechno na schvalování, ale částku, za kterou mi konkrétně tu extraligu vezmou, sázím na pinny přes agenta většinou tak na 4 maxbety.
Jiná věc.
Upravili jste tiket... Na Chanci to znamená, že bonifikaci přes goldeny už nejde provádět šipkama na klávesnici, ale musím to naklikat myší, což je příšerně neobratný a navíc na tom tiketu není vidět, kolik těch goldenů mám k dispozici.
Posledni dobou se v Tipsportu rozmohlo takove svinstvo,ze tiket se hodi na dlouhatanske schvalovani (treba 20 minut) a mezitim se snizi nekolikrat kurz.Tiket neni ani zamitnuty ani schvaleny,jen cekate.A kdyz se odhlasite a prihlasite,tak se tvari ze zadna sazka nebyla.Nevim jestli je to schvalne nebo nejaky bug.
Novinka od Tipsportu-driv bylo mozne vsadit aspon v live,ale ted i kdyz v live ukazuje limit,tak pokud od vas nechteji sazku vzit tak tiket nejde vsadit a pise:"Tiket nelze vsadit z těchto důvodů:
Tiket není možná vsadit. Některý ze zápasů na tiketu nejde aktuálně sázet."
A to ani pred zapasem ani live.
Z uctu ktery neni omezen to vsadit jde.
Na zapasy mistrovstvi sveta ani za 100.![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |