Hodte sem please někdo kontakt na 12bet.com, zažádám o výběr všech peněz co tam mám, nemám na to nervy, půjdu radši jinám.
Hodte sem please někdo kontakt na 12bet.com, zažádám o výběr všech peněz co tam mám, nemám na to nervy, půjdu radši jinám.
Zkus tohle : [email protected] maj to na strankach v sekci support. (http://eu.12bet.com/)
Díky za kontakt.
Očividně to zakazuje jen část CZ sázkařů, možná O2 poskytovatele? Protože pokud zkusím 12bet se zahraniční IP adresou, normálně se lze na stránky dostat.
Zkus naky USA nebo UK VPNko(nemel by byt problem).
VPNka nám asi budou naprd:
Cassie: I apologize but Czech Republic players may no longer access 12BET.
Cassie: He may no longer use the account as it is registered under Czech Republic as a country.
Cassie: If he will permanently reside in Slovakia, he may register a new account.
Dobrý na tom je, že dafabet jede, jen má o 15 tisícin horší kurzy.
Máte někdo typ na rychlý proxy server? Třeba JonDo mi to taky blokuje.
Odvolávají se na loterijní zákon, ale já nějak nevím, na který? Já myslela, že ten, co teď schválili, ještě Zeman nepodepsal? A i tak nabyde účinnosti až od ledna. Nebo mi něco uteklo? Navíc jsem se snažila najít nějaký informace a z toho, co jsem z internetu vydolovala, došlo k upravení pouze v oblasti odvodů a příspěvků na sport. Což by v mých očích znamenalo, že ten zákon je pořád v rozporu s evropským právem. Pokud máte někdo víc informací než já, dejte vědět.
“The problem with common sense is that most people are morons.”
Neuteklo. Jen se chteji zbavit trhu, co pro ne nejsou vynosny. O nejakym CZ zakonu vedi prdlajz.
Gambling feels like endless ejaculation
Mám tam nějaké peníze v rozehraných sázkách, asi můžu pomalu odepsat.
Nepřihlásím se tam ani ze zahraničích IP. Zrovna od nich bych tohle nečekal. Shit.![]()
Oni to neberou podle IP, ale podle registrovaný poštovní adresy. Všechny účty, který měly ČR, jsou zablokovaný. Slovensko je pořád OK.
“The problem with common sense is that most people are morons.”
Co je to za přístup něco blokovat? Tak měli dát všem cz klientům na vše limit 0, ale normálně měli dovolit se přihlásit, ať si lidi můžou vybrat.
mozna nas vsechny povazujou za jednu identitu![]()
mam je jako affil pro asii, zkusim jim napsat
<--We do apologize but we can no longer unblock them as we need to follow countries law, however members may visit our Livechat and inform us regarding their account and we will help them to transfer the funds to their own account.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |