DEBILOVE JSTE VY A DEBILOVE ZUSTANETE !!!! A o tom vašem pozměňování příspěvku se dozví i na jiných Forech !!! Není to dobrá vaše REKLAMA
DEBILOVE JSTE VY A DEBILOVE ZUSTANETE !!!! A o tom vašem pozměňování příspěvku se dozví i na jiných Forech !!! Není to dobrá vaše REKLAMA
Já osobně jsem se z toho málem po..cal.Zkus zapřemejšlet jestli strachy nebo smíchy.Jinak máš tam nějakej divnej slovosled tipere![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Jo, jen to rozhlas. Aspon sem nebudou lizt takovy ignoranti jako ses tyPůvodně odeslal tiper
![]()
Milý tipere zřejmě jsi přišel ze společnosti která řeší problémy invektivy a vyhrožováním, bohužel tě musím zklamat pro podobné praktikdy zde není místo. Myslím, že si dost dobře neuvědomuješ v jaký jsi pozici vůči ostatním členům fóra, potažmo sazkari.net který napadáš. Kolik jsi toho udělal pro fórum ? Já vidím jensearch.php?author_id=868&sr=posts a z touhle vizitkou si myslíš, že se ti dostane zastání
![]()
Mám takovej neblahej pocit, že se někdo snaží umyslně nabourávat tu jedinečnou atmosféru která tady panuje. Ať už jde o ty slavný prodejce tipů nebo ptáčky jako pan tiper.
Během působení na fóru jsem nezaznamenal vážnější konflikt mezi postery, snad jedině se mi vybaví MMMarekMMofftopic/panacek-se-vybarvil-t206.html ale po přečtení si asi udělá každý obrázek sám
![]()
Za domu existence sazkar.net si mezi ostaními diskusními fóry v České republice vybudovala slušnou reputaci. Tak zkus vystoupit na jiné diskusi a jsem zvědavý z jakou reakcí se potážeš![]()
Docela bych uvítal, kdyby se k tomu vyjádřilo víc lidí...tipec těmto "rádoby userům" by se měl utnout hned od začátku a rozhodně bych to nebral na lehkou váhu, jde nám přeci o dobré jméno webu který reprezentujeme svými příspěvky nebo ne ?![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
Nemyslim,ze ho budou na jinych forech brat nejak vazne.
jj prosim, to je promysleny tah! nasrat profesionalni spamery, kteri pak budou chodit po vsech forech v CR (skoda ze jsou zde funkcni jen 2 krom sazkar.net) a rikat, jak je sazkar.net nejlepsi, nebot pravidelne moderuje fora (dnes mi bohuzel nejel netPůvodně odeslal tiper
)
nezapomen:
pricpat tam ty sracky, co propagujes
vyhni se promosekci, kde je spam tolerovan
tapetuj po celem foru, hlavne v neadekvatnich sekcich
vyjadruj se vulgarne
a ty, hlavo, vymyslis urcite jeste neco navic
zkratka pobav vsechny jeste vic
Gambling feels like endless ejaculation
Jé konečně mně někdo nadal do debilů, poslední dobou mi na chodbě soudu nadají do h.....,k....., č....., ale debila jsem fakt dloho neslyšel.Původně odeslal tiper
Jinak dej si klistýr, udělá se ti líp.
po slunne Italii otevru forum a sem nejak mimo.
Myslim ze ho ovlivnilo to datum 1.6. je přeci DEN DĚTÍ
The Gambler - http://www.youtube.com/watch?v=kc0xQfi4vPA
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |