bolo by dost spatne ze SK bez dovodu vybierali zapasy z ponukyPůvodně odeslal adam.wollny
Vocklabruck - Gratkorn
Velmi zajímavý zápas se odehraje zítra od 18:00 v rakouské druhé nejvyšší soutěži. Domácí jsou v tabulce poslední s 29 body a mají pramálou šanci na záchranu. Hosté z Gratkornu mají bodů 36, ale jsou jen jeden bod od sestupu. Divím se, že sázkovky ještě tento zápas mají, divím se, že kurzy na hosty neklesají a divím se, že kurz na hosty je 2,8 !!! Dle mého velký kauf. Minimálně DNB by se měla zkusit, neprohra hostů s kurzem okolo 1,5 také nevypadá špatně. Nějáké postřehy?
bolo by dost spatne ze SK bez dovodu vybierali zapasy z ponukyPůvodně odeslal adam.wollny
No podle tvé analýzi to vypadá zajímavě, jinak co jsem koukal na vzájemné zápasy letos, tak Gratkorn jedna vyšší prohra právě venku (4:1), těsná výhra doma, ale ta motivace na straně hostů by mohla být faktor. Zkusil jsem za pár euro na Pinnacle: Spread 0 and +0.5 for Game 1.926. Tak uvidíme, třeba to vyjde, fotbal jsem až na postup Barcy do finále LM nesázel hodně dlouhoGL!
Tak nakonec 2-2, v poslední čtvrthodině jim tam napadal slušnej ovar. x2 nebyl špatnej tip, osobně jsem spokojenej, po prvním poločase to mohlo dopadnout i hůř![]()
Zajimavy je, ze spis padal kurz na 1.
Taky jsem si toho všimnul, ale podával jsem to na poslední chvíli, takže jsem to registroval až zpětně. Možná se čekalo, že se domácí vyprsí k nějakýmu čestnýmu výkonu... a i když jsem zápas samozřejmě neviděl, odhadoval bych podle skóre a průběhu, že na to měli.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |