Ono to myslím stačí vsadit 1x, ale u nich je lepší to prohrát, pokud chceš v budoucnu dostat další![]()
Ono to myslím stačí vsadit 1x, ale u nich je lepší to prohrát, pokud chceš v budoucnu dostat další![]()
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
betclic je fakt echt oskliva sazkovka
THW neodpovidaji, nikomu neodpovidaji
hlavne ze na tv nova http://tn.nova.cz/sport/sazeni/tipy-na- ... -kolo.html maji affil linku plnou prdel
daval bych si na ne bacha, pokud sazite za vic penez
vyplatili vubec kdy nekoho?
Gambling feels like endless ejaculation
Mít u takovéhle sázkovky velké peníze je blbost. Ale do 2k EUR ještě vyplácí![]()
Tohle je asi pitomost, ale vliv na to mohlo mít i to, že moje měna je EUR, takže jsem v jiné kategorii než zákazníci s CZK .
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
je to silene, ale mohlo!
Ja tam radšej tie bonusy prehrávam, inak tam nehrám aj kvôli skúsenostiam uvedeným v tomto vlákne.
Pokus o ochcani Betclicku nevysel![]()
http://sazeni.idnes.cz/sazkar-okradli-m ... sazeni_pes
Skoda, ze ten clanek vyvolava strach sazet v zahranici a jit radeji do Tipsportu![]()
to je THW
pouzili jsme idnes jako posledni instanci, slo o dost penez, tusil jsem ze by se to mohlo dostat na titulku idnes, takze jsem spokojen, protoze tahle kauza je v zajmu i ceskych sazkovek
dulezity je z nich dostat prachy anebo jim ukazat, ze takhle se chovat nesmeji, to je proste priorita, i kdyz chapu, ze jsme kopali za MF
myslim ze detaily bychom meli resit v uzavreny sekci, ted nevim jestli tam THW ma pristup... na board ale radsi nic moc konkretniho nepsat
No nevim, ja osobne s tim moc nesouhlasim, aby nekdo kdo vsadi kurs 3 na Bryany, dostal tu sazku vyplacenou. Vzdyt takovych chyb vidim u sazkovek aspon 10 behem tydne. A uz by me to nenapadlo vsadit, protoze to delaj amateri. Se jeste divi, ze mu zrusi ucet a nekomunikujou s nim. Vsak to by udelala jakakoliv sazkovka a ja jsem rad, aspon z nich nemuzou tahat prachy amateri, co sazi takovyhle veci..
sebrali mu 350K, ktery na ty bryany vsadil, i kdyz bryani vyhrali
chces rict, ze kdyz vsadis bad line, tak ti muzou ty penize sebrat, at to dopadne jakkoliv?
tohle by si nedovolila ani prumerna sazkovka, zrusit ucet a void ano... horsi sazkovka by si pockala na vysledek zapasu, ale tohle je zlodejina od nich
jo pockej, tak ja povazuju za samozrejme void.. to by me nenapadlo, ze uplne seberou prachy... ikdyz bet365 dela nekdy neco podobneho, ze zmeni sazku, na tu "jak mela byt" a tu pak muzes prohrat... treba ten kurs 3.06 pripsali protihracum...
ano bet365 je dost silena v tomhle
ale ne betclic jsou nejvetsi crooks na svete..jemu sebrali uplne vsechno, zlodejina nejvetsiho kalibru
cislo1 ve francii tusim, doufam ze oddsportal a podobni si toho vsimaji
myslim, ze je to pokrok, jen ted s tim budu mit moc prace nacpat to na vsechny fora a affil fora a znova psat emaily na betclic
tahle kradez se za 15K euro nevyplati, doufam, ze umi pocitat
ja bych tam hlavne zduraznil, ze mu vzali ty prachy, ono tam je plno textu a clovek si pri letmem cteni rekne- dalsi silenec co vsadi hodne vysoky kurz na favorita a mysli, ze mu to musi vyplatit.. a nepocital bych tam tu vyhru...
Takhle to dopada, kdyz chce nekdo krast a je amater. A plati to pro obe strany...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |