omlouvam se vsem za prodlevy, minuly mesic jsem byl bez netu
THW jak to vypada s tim BetClicem, zacali platit?
omlouvam se vsem za prodlevy, minuly mesic jsem byl bez netu
THW jak to vypada s tim BetClicem, zacali platit?
Gambling feels like endless ejaculation
THW: kolikanásobek vkladu chceš vybrat? Já vybíral více než 160x vklad.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
presneji: kolik procent banku BosakClicku chces vybrat![]()
funguje vam deposit z MB na Betclic ucet?
Mně teda vždycky fungoval. Poslední jsem dělal někdy před týdnem.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
neposlali nic a ani to urcite nemaji v umyslu, kdyz neodpovedeli ani na jeden mail...
ozvi se mi pls jeste na skype, mam sice vyplavenej barak, ale tohle je husty
Já jsem vkládal přes MB 2x, poprvé to trvalo 3 emaily a 7 dní, podruhé taktéž 3 maily a 9 dní. Nechci ani vědět jak dlouho trvá výběr...Původně odeslal sklenar
vyber trva 8 dni nalezato
vzhledem k tomu, ze BetClic ma na Alexe rank 3000, tak tohle bude dobrej pruser
Vzhledem k tomu, že Betclick byl pernamentně v arbu na možná i stovkách věcí denně, to není pro mě žádné překvápko.
Jako nechci, aby to vyznělo nějak blbě, nikomu nepřeji nic špatného, kdo s čím zachází, taky schází. Dřív nebo později musely prachy dojít.
Další na řadě je tutově bet 911 a Globet.
bet 911 uz v arbu moc nebyvaji ne? Jinak jsem koukal na jejich upgrade na SBR za posledni rok (z D- na C). Ale SBR je sracka nejvetsi uz jim neverim ani dobrej den. Betphoenix ma B+, pricemz by meli mit maximalne D-. Na vyplaty cekam pres mesic(max 2900E) a to se jich kazdej den doprosuju na chatu, na foru SBR je vychvaluju do nebes,atd atd. SBR mi na stiznost odpovedelo za 14 dnu!!!!! a stejne nic nezmohli. Ani rating jim nesnizej a na foru si na ne stezuje kazdej. Asi solidne plati![]()
Tenhle tyden podepsali smlouvu s Juventusem na dva roky (reklama na dresech za pry 16M euro), takze bych nepredpokladal, ze jsou pred krachem. Tenhle pripad bych bral jako spis dukaz toho na jakou vahu berou cesky zakazniky.
Byla tam vubec nejaka komunikace na zacatku nebo delaji mrtvyho brouka od zablokovani uctu/vyberu?
prsote som chcel poslat prachy kvoli jednemu zapasu v sobotu. Po vyplneni MB okna mi pisal ze nemam dostatok sumy na MB ucte a to nebol pravda. Skusal som pisat na CS a chlap odpovedal aby som dal odblokoval pop-up okno. Proste blbost. Radsej tam neposielal ani cent. Je to zaujimavy ten Betclic lebo v madarsku pred par mesiacmi zacali dost tvrdu a aj drahu reklamu. Sa mi zda ze peniaze maju dost.Původně odeslal Gigi
Před pár dny jsem dostal další bonus 100%
při vkladu 260 kč mi připsali dalších 260 kč,
ale nikde zde nevidím podmínky,
jste někdo v obraze?
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |