hledam jeho email, jestli nebude chtit neco zajimaveho napsat a koukam, ze uz ma i sve vlastni MFA![]()
hledam jeho email, jestli nebude chtit neco zajimaveho napsat a koukam, ze uz ma i sve vlastni MFA![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Ďakujem, Orbi, konečne viem, kto to je !Původně odeslal Orbital
Jsou chvíle v životě lidském, že by se z toho i hovado zbláznilo.
Chtěl jsem provést výběr na slovenský účet (na jaře jsem to už udělal) a nedokázal jsem správně zapsat IBAN. Obrátil jsem se tedy na CS a tam mi řekli, že teď s bankovními převody mimo pár zemí mají techické potíže a ať zvolím jiný způsob. Tak nevím, jestli mám čekat, až to opraví nebo vybírat jinak.
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
Proste, a bude vám dáno 1%
Hledejte, a naleznete 90%
Tlučte, a bude vám otevřeno 9%
Tak v tuhle chvílí dokonce nejde Betclic vůbecWe apologise for the break in transmission. The website is temporarily down due a technical problem.... tak to jsem zvědavý, kdy to vyřeší
Jak uspět v sázení? Jednoduše! Následujícím činnostem se věnujte přibližně v tomto poměru:
zkus zavolat Jaromíru Bosákovi...Původně odeslal mike
Spolehliví jsou, limity nedávají (sázky v řádu stovek EUR, víc jsem nezkoušel). Výběr se dá provádět jiným způsobem než vklad, akorát jsem zvědavý, jak dopadne ten výběr na Slovensko. Na jaře to šlo, teď jsou s tím potíže a CS hrozně pomalý a k ničemu.
Asi bych si měl založit někdy účet v Německu nebo Rakousku. Pokud si založíš účet ve stejné měně jako máš MB, tak je to bez potíží.
Bonusy čas od času dávají, jsou to drobné, ale asi mají rollover 1x, jak jsem pochopil.
JJ,Bonusky malinke,ale uz jsem dostal dva za pul roku.Vybery nevim,nikdy jsem tam nevyhral.
Článek přesně vystihuící Betclic http://www.dooyoo.co.uk/internet-sites/ ... m/1365341/ . Požádal jsem tam o výběr a peníze vrátili zpět (teď zaplatím 5EUR poplatek za výběr). Co myslíte, že bych měl udělat? Napsat email, ať to vysvětlí nebo počkat, až zase bude výběr zdarma a pak teprve kdyby to zase vrátili, tak jim třeba pohrozit s SBR?
Me zablokovali ucet uplne a odmitaji vyplatit penize, takze si na ne davejte velky pozor a to jde bohuzel o hodne...
tak vitej a gratulace ze ses projevil konecne
zkusime vyresit
Peníze přišly, možná jsem udělal při první žádosti nějakou chybu v IBAN. CS mají mizerný, ale aspoň platí.
ono u THW slo opravdu o hodne velke penize, rekl bych ze je to tak trochu blazen
ani Bosak neni garant stability
Ono to vypadá, že tam není rozumné mít odhadem nad 1000 EUR. Je to skutečně rekreační SK.
Oprava: IBAN byl určitě dobře, možná SWIFT ne, ale to už nezjistím.
Po me pri vyberu chteli krome naskenovane obcanky jeste navic naskenovanou platebni kartu s prvnimi 4 a poslednimi 6 cisly. Je tento postup normalni?
Pokud jsi platební kartou vkládal, tak anoPůvodně odeslal dafh
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |