osobně jsem na to fakt zvědav,tohle je přesně to co pořád popisuju medialní žvásty a běh davu nesázím nic ale těším se až ji Radwanská vypráší

No ten začátek tomu odpovídal 1:3* 40/40

Ženská + antuka a před zápasem ? Snad jedině 3,00 a vejš
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tento thread jsem založil a věnoval svůj čas, tomu aby zde byly uvedeny informace přehledně se zajímavým obsahem. Proto bych byl rád když budete chtít přispět svým "dropem" do vlákna tak prosím podle klíče, který jsem zde již uvedll. Fórum slouží k výměně informací a pokud budou umě vypíchnuty, tak to čitatelům (nám) ušetří spoustu času. Nejsem zastánce dlouhosáhlích diskusí plných spekulací a domněnek, hodnotu pro mají fakta a čas. Tohle se samozřejmě týká vkládání zápasu s propadem kursu nikoliv diskusi

začátek utkání
sport (pokud není z názvu patrno o jaký sport se jde, jedná se především o názvy týmů v Maďarštině (sklenar promine )
uvedení pohybu kursu + sázková kancelář (otevírací / zavírací kurs)
důvod pohybu kursu (pokud nemáte žádné info, tak to klidně napište, nikdo nemůže mít pokryté všechny sporty svět )

Takže už prosím žádné :
Zakopalová - Radvanska 1 ... kurz z 3,82 na 1,67