Pěkněj koment k Italský třetí fotbalový :
Potenza v Real Marcianise - huge gamble on Potenza, no team news problems - just rumours of f.ixed arranged match coming out of Italy.![]()
![]()
Pěkněj koment k Italský třetí fotbalový :
Potenza v Real Marcianise - huge gamble on Potenza, no team news problems - just rumours of f.ixed arranged match coming out of Italy.![]()
![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
Příště budu muset být rychlejší, všechny sk které mám to už stáhly.
Jinak moc pěkné vlákno Kiri![]()
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
myslim, ze neni takovy problem si nastavit sledovani tohoto tematu na emailu a pote si nastavit SMS upozornovani na mobil
na rozdil od prodejcu tipu to mate jednak zadara a jednak s velkou hodnotou
Gambling feels like endless ejaculation
Charleston Bartolli - Lisicki, taky peknej propadtak uvidíme
Všichni se tam sejdem...
z 2,25 na 1,7 behem pul hodinyPůvodně odeslal sklenar
U Maďarské ligy je to naprosto normální, ale rozhodně nedoporučuji sázet bez jištění. Tyhle maďarské dropy hoďku před zápasem jsou každý týden, ale jejich úspěšnost je dost mizerná (sleduji to celý letošní ročník). Do arbu super, na sólo sázku k ničemu.z 2,25 na 1,7 behem pul hodiny
btw: hadas končil na Greeku v HDC +0.5 na 2.94 (tomu odpovída tak 1.4 na Kecskemeti)
12bet mal pred zaciatkom zapasi -0,25 1,4. zaujimave ze tento kolo nemali v ponuke. nemali ani zapas kaposvar-UTE ktory siel v telke. zapas po polocase 2-0 skoncil 2-3 pre UTE...
Gigi: ano s tym suhlasim. c osom sledoval live u asiatov aj v pohary sa dost hralo na Gyor-Mtk. Domaci za 2 minuty otascali zapas na 2-1 a minuly tyzden na Fehervar proti Honved. tam nevysli tipy. domaci prehrali 2-0.
jo, zaver sezony
myslim, ze team co odpociva zatim vzdy prohral, bohuzel jsem nemel cas
tady trochu hralo proti, ze CLE mohl mit nejaky nesmyslny rekord
Gambling feels like endless ejaculation
On ten kurz dost skákal, 188Bet měl jednu chvíli na HDC +.25 i kurz 3.77, SBO ten zápas stáhl.Původně odeslal sklenar
Tak drop vyšel, ale domácí ještě 15 minut před koncem prohrávali 1:2 (a tu první branku dali z penalty) - což je dobře, neboť Greek mi nedovolil vložit peníze (netuším proč), takže na jiném výsledku než výhry domácích bych nic nevydělal.
Velmi zajimavy byl i prubeh pohybu kurzu na Lisicki jak jsem uz psal... A dokokce to i dopada dle predpokladu![]()
Všichni se tam sejdem...
Z pohybů na Bw jsem byl zmatenej jak lesní včela. Ta to odnesla chudák PinnaPůvodně odeslal Karvinier
![]()
If one day you wake up and you don´t see the sun, you are dead or you are the sun.
Bilance 5:0 pro dropy![]()
Potenza 2:1 Real Marcianise
Karviner napsal :
Charleston Bartolli - Lisicki, taky peknej propadtak uvidíme
naprosto oprávněnej, dlouho jsem už neviděl tak agresivní hru co předvádí Němka
![]()
Sabine Lisicki Marion Bartoli 6-3 6-1Bilance 6:0 pro dopy
Sklenar napsal :
kecskemét-Haladás
Kecskeméti TE-ERECO - Szombathelyi Haladás 3-2 (1-1)Bilance 7:0 pro dopy
Jinak ne jen pro Karvinera. Jsem rád, že tohle vlákno trošku ožívá, je vidět, že si dropy právem dobývají svůj respekt mezi sázkaři.
Pokud budete vědět o nějakém dropu a budete ho chtít zde uveřejnit tak prosím o :
začátek utkání
sport
uvedení pohybu kursu (otevírací / zavírací kurs)
důvod pohybu kursu (pokud nemáte žádné info, tak to klidně napište, nikdo nemůže mít pokryté všechny sporty svět
)
Až budeme na bilanci 10:0 tak to tady Orbi zmraž a budeme se sem chodit dívat jak je to sázení vlastně jednoduchý![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |