Jo, případně na tvém blogu to bude lepší. Svými příspěvky jsem téma stočil dost jiným směrem a cítím, že na stránkách o sázení to není nejvhodnější, už jenom z důvodu, že sem přicházejí lidi, kteří zde především hledají informace o sázení a nemají zrovna náladu v daný moment se rozptylovat tématy, která je buď nezajímají nebo je jen zrovna nechtějí řešit.
Tak snad na závěr: nemyslím si, že jsem na nějakém vysokém duchovním levelu. To co jsem napsal je třeba brát dost s rezervou. Podle mě nejde o to, jestli je nějaké znamení nebo někomu jeblo: jednoduše projdeš oficiální média, pak ty alternativní, porovnáš to, otevřeš svojí mysl oproštěnou od předsudků a vnitřní hlas tě tak nějak navede co je blíž pravdě. A pak by se člověk neměl bát odpovědi, kterou dostane a přijmout ji jako fakt. Na své úrovni poznání jsi nakonec víc v daný okamžik ani udělat nemohl. Je jasné, že člověk pak většinou nemá zájem něco vytrubovat do světa, obzvlášť když okolí chce nějaké empirické důkazy.
Psal jsem o nějakých událostech v nadcházejících 6 měsících: zprávy nebudou jak každý ví nějak pozitivní, ale půjde s tím v klidu žít, nic fatálního, pokud člověka zrovna neskolí ta nová chřipka, která ani nevím v jakém je stadiu ohrožení
Orbi, cesta do nebe nebo do pekel s velkým ohňostrojem Zatím to vidím maximálně na vesnickou pouť s řetízkovým kolotočem: postupujte si dále do vozu, už se to točí, už to jede…