Citace Původně odeslal Orbital
ano, a kopat do nich na netu uz nema vubec zadny smysl a pritom dal naplno vyuzivat ucet treba u KB, stejne jako nadvat na ceske sazkovky a dal u nich sazet; stejne jako nadavat na cesky stat a platit u nej dane. ty miliardy banky vydelaly proto a jen proto, ze jim miliony lidi plati minimalni platby, berou si nevyhodne hypoteky atd

pokud clovek udela, to co ma, tzn. prestane platit, nebo aspon minializuje ty platby, tak jednak udela malou dobrou vec pro sebe a jednak ma globalne "splneno" a uz se da jen se zalozenyma rukama cekat, az to cele spadne
Já mám už několik let účet u ČSOB zadarmo, teď je zadarmo taky M-bank, pokud máš v rodině dítě otevři si na něj účet bezpoplatkový účet.

Jiná věc jsou poplatky třeba u hypoték a soustě jiných věcí, dřív jsem to kritizoval, ale teď to považuju za legitimní bussines, prostě každý si může vybrat jestli si hypotéku vezme a bude platit takový a makový poplatek nebo ne.
Dlouho byly za vzor dávány západní banky, ty poplatky nevybírají, ale pro změnu zase všechny peníze rozpůjčovaly sockám.