Citace Původně odeslal Djoker Zobrazit příspěvek
Ještě doplním, já nechápu , proč třeba v noci ten mobilní internet O2 nepustí bez omezení. Chápu , že ty datový přenosy přes den omezují, aby jim to nepřetěžovalo síť, přece jen je volání důležitější ale v noci nikdo nevolá , tak by to mohly pustit naplno. Prostě jsou to svině. Ještě taková věc. Asi před měsícem mi jako obvykle přišla SMS že jsem přečerpal FUP a zrovna jsem se díval na video na MLB.com. Čekal jsem že se sníží rychlost a video přestane jít ale nic takového se nestalo. Normálně net běžel na plnou rychlost dál , občas mě přišla SMS a tak to šlo dva dny a pak mně to omezili. Nevím jestli jsem to nějak ovlivnil já nebo měli chybu oni, možná by se nějakým zkoušením mohla najít cesta aby to frčelo bez FUP.
myslim ze po tom neni az takova poptavka; driv lidi stahovali po nocich a poptavka byla; interentovy pripojeni prece jen lidi pouzivaji hlavne v terenu jako zalozni a nas co bychom to ocenili je prilis malo

+ je to samozrejme korporace a ta je schopna ty poptavkovy signaly vnimat cim dal hur

ufona nekdo zkousel? snad to ma byt unlimited ale asi nelze cekat enco vic nez 1mbit, plus mizernejsi pokryti nez o2, ktery je teda unlimited 256kbit, aby to bylo receno natvrdo