jen poznamka: tady se s tim mobilnim netem fakt neco posralo, zacina to tu byt drazsi nez v brazilii, nehlede na to, ze tam je lepsi pokryti
----> zajimave
jen poznamka: tady se s tim mobilnim netem fakt neco posralo, zacina to tu byt drazsi nez v brazilii, nehlede na to, ze tam je lepsi pokryti
----> zajimave
Gambling feels like endless ejaculation
Otázka je, jestli se to posralo nebo je to posraný od začátku a nelepší se to. Občas se objeví něco , co chvíli funguje ( jako to O2 ) a zase se to posere. Proto tu jsou lidi pořád tak nasraný , protože musí pořád řešit takovéhle kraviny jako je fungující internet. A věřím , že v té Brazílii jsou dál a nejen s tím internetem.
ne, rekl bych ze jsou tam jen mnohem pomalejsi, takze to co nejak zacne fungovat neposerou tak rychle jako v cesku
5G je tam za 1200 10G za 2K, rychlosti jsou pomalejsi
ale vysmelil jsem tam 3G pres blackberry tarif i s nejakyma minutama asi za 1300 co rvu do 3g sticku a je to unlimited
trexiho nabidka je unbeatable!!! jak aktivovat?
Gambling feels like endless ejaculation
Neomezeny o2 mobilni net za 1k jde jenom na smlouvu, je to bez x-leteho uvazku. Na predplaceny sim jde aktivovat jen varianta s fup 10gb za 750kc.
O2 | Internet do notebooku - Internet a e-mail na cesty
To je asi nejlepší co jsem našel, mate mě u toho akorát větička v podmínkách: "Tarify jsou dostupné pouze pro zakazniky, kteří již dříve využili nabídku O2 Mobilní Internetové pripojení zdarma."
O2 | Ceník předplacených služeb
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |