Zobrazují se odpovědi 1 až 6 z 6

Téma: Kour

Kour

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=7J7AGC3Aixk:3a0qqcb6]kour[/youtube:3a0qqcb6]

ja na tyto linky z jutubu moc nejsem, ale tohle jsem si fakt nemohl odpustit. Asi jste ten film vetsina videli, ja se priznam ze jsem o nem nemel ani sebemensi paru. U tohoto videa ale fakt umiram smichy
    Jsou veci, ktere si za penize nekoupite...

Re: Kour

Ten Arnostek je bozi...Humor divadla sklep mam rad.

Je to tak.Jsem jeden z nejlepších tanečníků disco ! Dobrý Když jsme u těch odkazů mě ted maximálně pobavilo tohle http://www.stream.cz/video/8/271478-zeny-za-volantem .Vždycky lituju když se ta moje k něčemu odhodlá že nemám kameru
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

Pockej Franto tva zena by se svym vykonem dokazala nominovat do takove spolecnosti?

btw to jak ta zenska parkuje a po 5 minutach to ten chlapek v tom aute vedle nevydrzi je fakt hodne drsne
    Jsou veci, ktere si za penize nekoupite...

Tohle já už udělal osobně dvakrát že sem ženský zaparkoval, protože sem na to neměl nervy Teda cizí ne té svoji, ta radši neparkuje vubec
    Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.

jj.Mne se uz dokonce stalo,ze na parkovisti se holka trapila se zaparkovanim,tak vylezla a normalne mne poprosila,jestli ji to zaparkuji.Cumel jsem jak puk,protoze 20ti lete slecny jsou vetsine mistryne sveta a zvladnou vsechno.Tehle jsem pomohl a rad.Taky jsem kdysi neumel couvat..

Pravidla přispívání