Citace Původně odeslal Frantisek
to bych Orbi chápal jinak podle toho pána co si sem zkopíroval.Podle mě když budeš mít na účtu mega a zaplatíš 499 t tak další den budeš moct utratit jen 1 t a pak až ten zbytek alespon tak to chápu já po 4 budvarech
Tak já myslím to chápete oba stejně, akorát Orbi mluví o variantě, že první den zaplatí 501 t, kdežto Ty bys utratil "jen" 499 t, teď mě teda napadá, že jsi možná bance kapánek křivdil, že by jsi druhý den měl k dispozici dokonce tisíce dva , (na účtu zůstane 501t, od kterých se odečte ta blokace na 499t), každopádně je to pěkně dementní systém, s kterým jsem se nesetkal, snad jestli je to kvůli tomu, že účet je odjinud než karta, čímž třeba nemá ČSOB přímo přístup k transakcím na Tvém Fio účtu a tímto se nějak chrání, ať je to jak chce, každopádně je to debilní... Jen mi nesedí, že by se takto ČSOB chovala i ke svým vlastním zákazníkům, si myslím, že by jim to lidi omlátili o hlavu, vždyť hodně lidí má finance docela napjatý, takže by pro ně bylo technicky nemožné použít kartu 2-3 dny po sobě...