http://ekonomika.ihned.cz/c1-35754350-t ... e-internet
jako kdybysme to nerikali
jde to rychle!
dalsi bude, ze tipsport rusi internetove sazeni![]()
http://ekonomika.ihned.cz/c1-35754350-t ... e-internet
jako kdybysme to nerikali
jde to rychle!
dalsi bude, ze tipsport rusi internetove sazeni![]()
Gambling feels like endless ejaculation
http://hn.ihned.cz/c1-35658290-stat-chc ... -zahranici
Co je zas tohle za nesmysl, mam se zacit strachovat o to, kde si vsadim?![]()
NBA teams are never as good or as bad as their last game played...
No, ono toho kluka ušatého smích přejde až internetoví zákazníci Tipsportu trochu prozřou a začnou se koukat po konkurenci.Původně odeslal nastradamus
Tak se podivejme na pana generalniho.Chtel by zakazat konkurenci,pokud nebudou mit stejne podminky,jako TS.Kdyby mel tipsport stejnou nabidku a kurzy,jako "ty zle" sazkovky,tak by mu urcite tak slo o nejake danove uniky,za ktere se schovava ted.Hovno,hovno zlata rybko.Stalo je to balik a ti zli sazkari stejne sazi u zahranicni konkurence.Dobre,ze jsem si to precetl.Aspon vim,jake lidi jsem zivil.A celkem slusne.Osobne s tipsportem koncim a na ten jejich bonus 2k CZK jim uz SERU!Asi jsem dostal rozum![]()
OT.Omlouvam se za slova,ale nic slusnejsiho mne nenapadlo..![]()
Ty to vůbec nechápeš oni nemůžou nabídnout stejně vysoký kurzy a stejný služby jako konkurence právě proto že musí platit daně a zahraniční netovky ne,proto musejí škubat zákazníky aby si nemuseli zmenšit premie![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
no pokud by tohle melo projit tak je to pro me posledni kapka v tomhle zkur.... state a adios panove, at si to tu panove politici a spol. uzijou
Pokud se na to podíváš bez emocí, tak Franta má naprostou pravdu. SK u nás musí platit daně a jsou poměrně vysoké - každou vyhranou korunu musí zdanit a ještě z každé výhry poslat 11% státnímu dozoru + dalších 10% do fondu na veřejně prospěšné účely. Když to spočítáš, tak zjistíš, že oproti netovkám se sídly v karibských daňových rájích, mají naše SK opravdu těžší život.
tak tak
tohle je problem zdaneni a toho, ze staty sou proste moc rigidni, aby pochopily, kam dosel vyvoj
chapou to tak v karibiku, malte a UK (omezene: maji tam nejakou specialni dan pro sazkovky tusim, ale pomerne malou; dane sazkarum skrtli)
pokud to byla reakce na muj prispevek tak ja v tom zadne emoce nemam, kdyz si to prectes jeste jednou tak ja pisu o state a politicich .... situace kolem tuzemskych sk (ted myslim dane + dalsi hormada ruznych poplatku a povinnosti) je mi jasna, a stejne pravidlo neplati jen pro sk ale i pro dalsi jine obory podnikani v teto republicePůvodně odeslal Gigi
Reagoval jsem na TomasePůvodně odeslal salamek
Jasne chlapi,ja vim,ze ty dane tady jsou krvave a ze ceske sazkovky jsou v tomhle v nevyhode.Ja jen vzdycky vzteky rudnu,kdyz ctu neco,kde je slovo ZAKAZAT.Tohohle jsme si myslim vsichni uzili dost.At hledaji moznosti,jak ten nepomer vylepsit,ale rvat do sveta neco o zakazu sazeni mi zni v usich stejne jako by napr.AAA Auto vykrikovalo,ze vsechny bazary se maji zavrit a lidi budou kupovat jen v AAA.Produkty,ktere nabizi jsou vetsinou stejne na howno jako nabidka Tipsportu.No a? Hlavni je,ze AAA plati dane a male bazary je ojebavaji.Mozna je to blbe prirovnani,ale zni mi to stejne.Proste bud budete sazet u nas,nebo nikde.Duvod se vzdycky nejaky najde.Ja jen nemam rad,kdyz mi nekdo neco zakazuje,prikazuje,narizuje,co se jak ma delat.Howgh![]()
PS.Kolik tak asi vydelavaji jen na manipulacnich poplatcich?? Nejsem ekonom,ale myslim,ze dost na to,aby se vyhody off-shore sazkovek srovnaly,nebo aspon dost priblizili.
Ty manipulačni poplatky ale myslim případnou provozovateli te kamenné pobočky a sazková kancelář z toho nemá nic....
ten provozovatel si pak jen uděla audit a sazkovka mu vyplati případně doplati vyherni proherni tikety,ale na manipulak mu nešaha
Tak to aspon bylo myslim u Victoria tipu,myslim že je to tak i u ostatních...
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |