bastk ko, silva ok
0j
co rikate zapasu monroe-korolev?tady se jedna bez debat ......
bastk ko, silva ok
0j
co rikate zapasu monroe-korolev?tady se jedna bez debat ......
nj bolo to bez debatPůvodně odeslal krystof
korolev je strasny frajer a labil
ke korolev:
ty stats nemel tak spatne, treba i BP 5/5, zapas jsem nevidel, ale podle prubehu mi to ukazuje spis, ze se mu z nejakeho duvodu nechtelo hrat, monroe 290 hrac na svete, ktery letos nevyhral zapas a minuly rok se potloukal na futures s vysledky hodne prumernymi porazi hrace, ktery ma ruce (mozna ne hlavu) na top 20, to se mi nezda, proto hraju i za ten kurz
de voest-monroe 1 (1,45)
dále
miranda-hajek 2 (1,
Jnak me zaskocilo jmena v pavouku kvalifikace - monroe, gaston, fruttero - to neni obvykle pro turnaj s takovou dotaci ...
Hajke sa mi paci tiez. pockam aky kurz vypise dimesPůvodně odeslal krystof
já sem zkusil Clemens 3,22 pin včera jsem váhal ale nedal ho tak dneska ho dám a nevyhrajekurz je myslím blbost když mu to jde dokáže hrát slušnej tenis a Evans dostal kanára od Crugnoli v rychlý hale ,tím mě hodně zaujal,v Dallasu hrál sice slušně,tady je to hodně pomalý uvidíme
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
sklenar: excelentní tipy poslední dobou asi začnu opisovat![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
grat sklenář, skvělé zářezy, škoda, že jsem neopsal:
zatim: -1,55j
zverev-koelerer 2 (3)
kendrick-phau 2 (2,12)
a bonbonek
azarenka-shvedova 2 (9)
thxPůvodně odeslal sklenar
skvely vyber Franto
Knapp pri bilancii 4:0 treba skusit. Aj Mirza suhlas
upřímně děkuju mirze protože kdyby mě mimi podělala 150 t usd v akovcejako jediná asi bych ji už neměl rád![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |