Celá tahle peripetie vznikla kvůli "reklamaci níže uvedené sázky v livebettingu"
bwin/reklamace-live-sazky-t1626.html
Ve zkratce šlo o to, že mi Bwin vystornoval sázku s poměrně vysokou výhrou s tím, že byla podána v době kdy byl znám výsledek.
Samozřejmě sázka byla podána naprosto dle pravidel a nejsem magor abych při uzavření live sázky hned dělal screen současně s odkazem na livescore kde probíhá utkání a měl tam ještě záběr na hodiny s řádem v sekundách.![]()
Když jsem je požádal aby celou věc prokázali, tak se mnou několik dní nekomunikovali a po té začali posílat zcestné odpovědi na výňatky z jejich herního řádu a po dukaze ani vidu ani slechuTo mi už vážně došla trpělivost.
Tak jsem si řekl, že si schválně počkám na utkání, kde spletli začátek zápasu a měli ho pořád v nabídce.
(To byla ta právě zmiňovaná čtyřhra R. Lindstedt/P. Petzschner - D. Udomchoke/K. Wachiramanowong.)
Vsadil jsem v době kdy probíhal první set za stavu 4:4 na pár D. Udomchoke/K. Wachiramanowong. bylo 12:42![]()
v nabídce měli začátek utkání od 14:00
![]()
![]()
sázka byla úspěšně přijata, ku podivu
![]()
Tak jsem vsadil a čekám co se bude dít, případně je upozorním že jsem sázku podal záměrně, abych si ověřil pravdivost jejich tvrzení o podávání sázek po časovém limitu.
Zápas skončil výhrou favoritu, sázka byla správně vyhodnocena jako prohraná. Čekám den, dva a žádná oprava.
Tak jsem jim napsal :
A přišla "šokující odpověď" :Sázka byla uzavřena v průběhu prvního setu, to znamená že se utkání již hrálo......začátek zápasu byl totiž posunut a začalo se dříve.
Sázku jsem uzavřel umyslně, abych zjistil jak jsou prokazatelné vaše vystornování sázek...
Vážený pane xxx,děkujeme za Váš e-mail.Vaši sázku xxx
> na zápas R. Lindstedt/P. Petzschner - D. Udomchoke/K. Wachiramanowong, 1 2, D.
> Udomchoke/K. Wachiramanowong jsme zkontrolovali a zjistili jsme, že byla řádně
> uzavřena v časovém limitu.Děkujeme za pochopení.Máte-li další otázky, neváhejte
> a obraťte se na nás. Naše zákaznické oddělení je Vám kdykoli k dispozici.
Takže podle nich byla sázka přijata řádně![]()
![]()
![]()
Tady máme důkazy o tom jak Bwin opět vymrdává se zákazníky :
Sázka byla podána v čase 12:42![]()
Čtyřhra se měl odehrát na kurtu po odehrání zápasu Melzer Troicky, kteří začali v 3:00 PM středoevropského času
Dlehttp://cs.wikipedia.org/wiki/Letn%C3%AD ... .9Bt.C4.9B
Letní čas je pochopitelně záležitostí zemí mírného pásma. V tropickém pásmu se délka dne v létě od délky zimního dne neliší natolik, aby mělo zavedení letního času smysl.
Jak uvedl František :
No jestli ti to trošku pomůže tak z chytrého softu vypadlo že zápas Melzer-Troicki 6:4 7:6(7:4)trval 1h 26 min
To znamená, že měli nastoupit až po 4:26 PM + přestávka mezi zápasy.
![]()
to co si dovolují už presahuje všechny meze
![]()
![]()
![]()

to co si dovolují už presahuje všechny meze
Odpověď s citací