kde to sazis?
Sobota:
Prvý polčas
Arsenal FC vs. Fulham FC X 2,35 OK
Middlesbrough FC vs. FC Liverpool X 2,08 KO
Sochaux - Nice X 1,95 OK
FC Nantes - Grenoble X 1,95 KO
Nedela:
Prvý polčas
West Ham - Manchester City X 2,00 KO
Hull City - Blackburn X 1,95 KO
Werder Bremen - Bayern München X 2,00 OK
Trofense - E.Amadora X 1,95 KO
Maritimo - Vit.Setubal X 2,05 KO
Santander - Osasuna X 2,00 OK
Siena - FC Genoa X 1,85 OK
Inter Milan - AS Roma X 2,00 KO
kde to sazis?
Gambling feels like endless ejaculation
Shodou okolností jsem si chtěl v týdnu vsadit na jedno z utkání Champions League na Pinnaclesports poločasovou remízu, ale bohužel - ač šlo o utkání, která mohly mít relativně vysokou likvitidtu - jsem nepochodil. To jen pro informaci.Původně odeslal Orbital
koukal ses vpravo na props?
je to malym modrym pismem, casto se to prehledne
Gambling feels like endless ejaculation
Opravdu se domnívám, že vpravo props nebyly. Přitom v minulosti jsem viděl, že na zápasy Champions League, tehdy ještě v základní skupině, měl Pinnaclesports vypsáno i množství speciálních sázek - rohy, karty apod. U sázek na první poločas jsem viděl AH a sázky under/over. Dokonce jsem byl ve stavu, kdy jsem vážně uvažoval o tom, že poločasovou remízu vsadím prostřednictvím middlu, tzn. AH +0.5 na obě strany. Jenomže ani alternativní AH vypsány nebyly.
![]()
Prečo?? Zdaju sa ti vysoke kurzy? Ked ano tak na www.nike.sk mam konto a davam to tam. Potom mozes este skusit www.doxxbet.sk a ifortuna.sk ale fortunu v Česku mate asi...Původně odeslal Orbital
![]()
Remízy v poločasu taky občas dávam ale většinou vybirám zapasy kde je domaci tym víc favorizován většinou si vybirám remizy v poločase, u zapasu kdy na domací tym je do 1,5 takže kurzy na tu remizu jsou tak nějak kolem 2,6 v pruměru nicméně v poslední době si vybirám radši sazku 0-0 correct score 1st half (volim radši tuto možnost z duvodu že těch připadu kdy mě vyšla remiza v pol. a padl gol tzn. 1-1, atd je docela malo a kurzy na to jsou třeba i o 7 desetin menši než u 0,5 podle zapasu samozřejmě), problem je že ne každy to vypisuje da se samozřejmě dat under 0,5 1 st half, často se stane že slabší mužstvo si přijelo pro bod a bude chtit neinkasovat takovy manchester letos parkrat remizoval v pol. a v druhé pulce nasázel 4 goly a kurzy na remizu v pol se bližili k hranici 3,5 je ale potřeba si najit ten nej kurz u těch correct scores jsou ty rozdily dost velky .
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |