Měl jsem dnes vsazen surebet na tenis. Zápas skončil skrečí. Na Pinnacle vyhodnoceno jako běžná prohra, na William Hill vraceli vklad.
Předpokládám správně, že s tím nic neudělám?
Velmi nepříjemná zkušenost.
Měl jsem dnes vsazen surebet na tenis. Zápas skončil skrečí. Na Pinnacle vyhodnoceno jako běžná prohra, na William Hill vraceli vklad.
Předpokládám správně, že s tím nic neudělám?
Velmi nepříjemná zkušenost.
ano, velmi neprijemne
nez se pustis do takovych dobrodruzstvi, tak se proste musis nalezite teoreticky pripravit![]()
ono tady na foru je toho dost, napr. tenis skrece, jen hledat
mohlo to skokncit i middlem samozrejme naopak, ale u tenisu tyhle polish arby jsou nebezpecne, kde hrozi skrec, tak lidi jak franta sazeji i nizsi kurz na trhu na tu skrec (napr. na expektu nebo willhillu) a tim se tvori vic surebetu
je to vystizny nazev, surebet![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Tohle jsem poznal ve svých arb začátcích taky, zprvu to bylo super, dvakrát docela dost peněz na obě strany, pak přišla první prohra a já toho u tenisu nechal. Naposledy se mi to stalo u hokeje, kdy jsem z lehkovážnosti nenastudoval pravidla, naštěstí v můj prospěch.Původně odeslal davnov
Takže pozor - overtime is not included.
Myslím, že to můžeš klidně sázet. Ono se to v dlouhodobé statistice vyrovná, někdy prohraješ obě sázky, někdy vyhraješ obě. V konečném účtování je to +-0.
dovolim si nesouhlasit, pokud hrozi zraneni, tak lidi, covi,co sazi, berou i vyrazne nizsi kurz, pamatuju asi rok z5, pin mel 5.7 na nejakej tenis, co smrdel skreci a franta hral radsi 5.2 na expektu - a byla skrec
hodne o tom psal tusim Jenx na arbforu
bud to chce vetsi polstar (treba 2%+, nebo si aspon projit info o zraneni), hraval jsem to taky, bilance tusim 0-2, samozrejme neprukazna, ale spis nez +0 to bude -0
Já to mám právě naopak, jsem celkem v plusu (dle mých statistik, za posledních 14 měsíců mám bilanci 6-4 )Původně odeslal Orbital
Pinnacle tedy vyhodnocuje tenis jako odehrany, pokud se odehral alespon 1 micek? Ted jsem se tam zaregistroval. Dik za odp.
ne, musi byt odehrany 2 sety
vitam na foru
Sice tenis hrat nechci,ale jen pro poradek.Co kdyz se teda odehraji 2 sety,ktere skonci 1-1 a pak skrec.Jak to vyhodnoti pinnacle?
ten kdo skrecne prohral,i kdyz vyhraval 2-0
to neni moc dobry...nekde staci odehrat 1 vymenu, jinde 1.set, ale pinn se od vsech, u kterych znam pravidla odlisuje...to plati stejne u zapasu na 2 i 3 sety? u 2 setoveho je casto vlastne po zapase.
ano, u 2 i 3 setaku
nevim,co na tom neni dobry - jedinej kdo si stezuji jsou arberi a ti to resi uz x let
pinnacle byl myslim na 1st set pravidlu nekdy do roku 2004
myslim, ze tohle pravidlo mavalna vetsina us sazkovek
Já myslím, že tahle nejednost sázkovek je záměrná, značně se tím stěžuje práce arberům.Původně odeslal kempesss
no prave, ja se v plusu jakz takz drzim pouze temi arby, jakmile se pustim do neceho jineho, zpravidla po slibnem zacatku uz to dotuju temi arby a pak s tim skoncim...a to se vicemene pravidelne opakuje
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |