Galaxis napsal:Vetsina Evropskych kasin hraje se sesti balicky.Pri desitce muzes nekde udelat surrender(vzdat se pulky sazky bez boje),vetsinou se musi udelat stejne jako insurance pred tim,nez jde po zaklad.rozdani prvni karta z boty,ale videl jsem i moznost dat surrender az kdyz prijde na radu tvuj box,surrender nemuzes proti esu(coz je celkem pochopitelne).Stand on 17 je spravne.Dealer ma v evropskych casinech vesmes pouze jednu kartu face up,takze vzdycky vis,jestli ma BJ nebo ne.K tomu livku- driv jsem si myslel ze to bude extra zabavne, ale nakonec je to aspon teda pro me jedna velka nuda. Ted nevim s kolikati balicky se hraje, ale rekl bych ze vetsinou tak 4-6, dealer nabizi insurance pri esu, ale nepeekuje desitku, takze he nic moc. Tusim stand all 17. S touhle variantou se vetsinou setkavam, ale nevylucuju ze jinde nejsou i uplne jine. (nesnasim jakoukoliv variantu, kde nevim pri hre esi dealer ma nebo nema blackjack). Jedina zabava tam je snad cumet na ty baby tam co to rozdavaji, pripadne s nima povykladat, ale jinak fakt o nicem.
Jinak Pontoon si muzes zahrat live i v CR.
A navic je spousta kasin,kde mas chlast zadarmo a nezavisle na tom za kolik hrajes nebo jestli prohrajes![]()

Odpověď s citací