Právě řeším reklamaci sázky, která byla podána v průběhu utkání (livebetting)

Sázková kancelář mi nevyplatila výhru z důvodu, jenž označila jako "špatné zadání" údajně mělo jít o sázku uzavřenou v době, kdy již předmět sázky probíhal. Ve skutečnosti jsem sázku uzavíral o 2 sekundy před jejím započetím. Bohužel nemám možnost jak to prokázat.

Př.

Přesný výsledek (2. set, 2. gem) Nadal Federer

V čase 10:32:21 je v nabídce live sázek příležitost Přesný výsledek (2. set, 2. gem)
V čase 10:32:26 je sázka uzavřena
V čase 10:32:28 začíná Nadal podávat

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od sk jsem neobdržel žádný průkazný materiál na kterém by bylo zřetelně vidět, že byla sázka uzavřena v době, kdy sázená příležitost právě probíhala.

Jedině mě napadlo, že bych měl k dispozici videozáznam utkání na kterém by byla časomíra i v řádech sekund a čas podání sázky porovnal s momentem kdy Nadal začal podávat. A kde takový videozáznam utkání sehnat ?! Asi napíši řediteli turnaje, dobrý den nemohl by jste mi poslat videozáznam utkání, kde je zřetelně zabraná i časomíra ?

Řešil z vás někdo reklamaci sázky která byla uzavřena v průběhu utkání ?
Tyhle příležitost se budou strašně těžko dokazovat, oproti konečnému výsledku, který je jasně daný a nelze zpochybnit.