Ahoj, rád bych se zeptal, jak je to se změnou hesla u 5Dimes. Dost mě zarazilo, že v mém rozhraní nikde taková možnost není.. Nebo jsem jen slepý ? Díky !
Ahoj, rád bych se zeptal, jak je to se změnou hesla u 5Dimes. Dost mě zarazilo, že v mém rozhraní nikde taková možnost není.. Nebo jsem jen slepý ? Díky !
zmena hesla u 5 dimes
tohle je presne duvod, proc zde marne apeluju: 1 dotaz=1thread, uz mam z rozdelovani temat syndrom karpalniho tunelu
Gambling feels like endless ejaculation
Ten syndrom mám taky, pomohl powerball. Ale možná že operace mě nemine.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
kolik mas rekord RPM ??
Moc jsem Vás sice nepochopil a z toho druhého odkazu jsem se také nic určitého nedozvěděl, takže budu předpokládat, že to asi půjde jen přes ten chat, nebo mail..![]()
je to tak, musis na live-chat a tam se s nima dohodnout. nejspise to nejde primo v livechatu, podle me to nasledne budes muset posilat emailem na [email protected] ...
Discovering magic of BF Trading
zemedelec:
Díky moc ! No, je to zajímavý postup, v dnešní době poněkud nestandardní..![]()
kolem 10500 - tedy nejvyšší rychlostPůvodně odeslal Orbital
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
jsem na tom podobne neco mezi 10-11k
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=LQPESY-pndw:2n1gffnk]tohle je asi znamy ze, to je Tony z 5dimes[/youtube:2n1gffnk]
a ginetonicu ten apel nebyl na tebe, thread ke zmene hesla´s zalozil presne tak jak to ma bejt, pac koho by napadlo hledat zmenu hesla v threadu o vyberu z 5 dimes
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |