Citace Původně odeslal sazkylive
Düsseldorf-Sutt.Kickers x2=2.28 8/10
Když to shrnu, tak Kickers na podzim inkasovali suverénně nejvíce branek v soutěži - venku v průměru více než 2 na utkání. Nad příchody, o nichž kolega matesovka výše referuje jako o slušných, bych si dovolil tak trochu pochybovat. Torsten Traub hrál na podzim v konkurenčním VfR Aalen, ale naposledy nastoupil v 9. kole (pravděpodobně vinou zranění). Nicméně by měl nastoupit ve středu obrany. O Parmakovi jsem na klubových stránkách moc informací nenašel, ve Vorschau na Kickeru jeho jméno také nevidím - tudíž bych si dovolil tvrdit, že nenastoupí. Danny Galm se neprosadil v několika bundesligových mužstvech, naposledy to zkoušel v Cottbusi. Kde však byl v kádru záložního celku - že by nastupoval stabilně se říci nedá. Těžko říci, zda tito hráči budou posilami - minimálně jim chybí Spielpraxis. Ale budiž, v této soutěži může každý porazit každého (ačkoliv kvality defenzivy - a o té to dnes z pohledu hostů bude asi především - ve mne moc důvěry nevyvolávají). Jen to podle mne není zápas na sázku 8/10. Pakliže nemáš nějaké bližší informace.