Clement @ 6.1 BWin
Devilder @ 4.75
Capdeville @ 2.9
trochu jsem se nechal inspirovat kolegou sklenarem, Clement me ale taky prastil do oci hned co jsem otevrel nabidku.
Clement @ 6.1 BWin
Devilder @ 4.75
Capdeville @ 2.9
trochu jsem se nechal inspirovat kolegou sklenarem, Clement me ale taky prastil do oci hned co jsem otevrel nabidku.
Discovering magic of BF Trading
Granollers/Ventura 50% 2,7 dimes
jo Clementa sem dával v noci a co sem koukal Capdevile je taky hratelnej,hrajem většinou to samý nemá cenu to sem psát dvakrát
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Granoller/Ventura okPůvodně odeslal sklenar
2.2. +2,6
Ventura 40% 3,24 pin
Brunstrom/Rojer 60% 2,25dimes
3.2. -2
celkovo +0,6
Capdeville OK, celkem -0.1 uts.Původně odeslal zemedelec
dnes zatim Koellerer 2.94, Ventura 3.1, Vanek 4.55.
GL
Ventura koPůvodně odeslal sklenar
Brunstrom/Rojer ko
Bolelli/Seppi 50% 2,72 bwin
vcera vse KO, celkem -3.1.
L. Mayer @ 2.52
7/6 3/6 6/2 OKPůvodně odeslal matesovka
4/6 6/4 7/6 OK
Karanusic 30% 4,04bwin
já dal dneska: serra 6,15
oudsema 2,9
jinak kdyby se chtěl někdo podívat,tak tradičně challenger v Dallasu live na streamu i odehrané zápasy http://site.frontrowtennis.com/2009_Arc ... tches.html
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Roitman/Mayer 1,96 bwin 60%
(ATP Johanessburg)
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |