Kliid,vsechno je napuosto noumauní,já sem tvůj pfítelZrovna (j)sem na tu scénku včera koukal,tak (j)sem si to nemoh(l) odpustit
![]()
Kliid,vsechno je napuosto noumauní,já sem tvůj pfítelZrovna (j)sem na tu scénku včera koukal,tak (j)sem si to nemoh(l) odpustit
![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Přiznám se dobrovolně, největší hrubku v mojí pravopisné kariéře jsem udělal ve třetí třídě, když jsem do kolonky "pohlaví" napsal muš![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
Orbi by mohl zavést veřejnou statistiku chyb, kde by udělal listinu uživatelů seřazených dle množtví hrubek, kterých se dopustili. Někteří by se třeba zastyděli a dávali si větší pozor, jiní by třeba výrazně omezili množství svých příspěvků a ti soutěživější, kterých bude na sazkařském foru zřejmě dosyta, tak budou bojovat o čelní příčky v chybování a na konci každého měsíce dostanou věcnou cenu.
Ale aby to bylo spravedlivé, tak musí Orbi přepočítat množství chyb na počet použitých znaků v jednotlivých příspěvcích.![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |