Tak pratele, ja sem nervove odpadl. Myslim ze tech posranych 1K USD nikdy nedostanu.

3x poslane vsechny dokumenty a porad nic, plus 2 hodiny na Chatu a porad nic.

Ma se to takle. Formular na vkladani jim nefungoval. Pak sem to poslal jednou. Tvrdil mi ze jo ale ze to maji v PDF a ze to nemuzou otevrit. Za prvne nic sem neposilal v PDF ale i kdyby, paneboze kde to sme.

Dobre posilam po druhe, live chat hlasi vidime pohoda oddeleni vam da vedet.
Odpoved refused.

Live chat, aha posilam po treti pry to nedoslo cele.
Posilam.
Odpoved refused.

Live chat, o co ku*va jde?
-Nemuze overit vasi adresu. Proc
-Vase adresa tam neni
-Po te co sem strasne zacal nadavat at si to ku*va otevre a ze ta adresa je stejna jako mam u nich a ze je v pravem hornim rohu v ramecku, rikala jojo ja to vidim, oni to asi prehlidli. Tak sem to urgoval, ona to urgovala, za 5 minut prisla odpoved. Ja sem myslel ze se poseru, mam chut skocit z okna To je tak obcas kdyz se zacnete topit ve vane plne sraček.

-Na vasem uctu neni status ZEME ze ktere pochazite.
Tak to uz me ale fakt nasrali. Uplne sem ju poslal doprdele, co si jako mysli, jesli ona dostava ucet za elektrinu a na jeji adrese je kod zeme nebo ....
-Rekla ze to chape ze je to fakt ale ze nemaji jak overit moji adresu takze smula
Zacal sem jeste vice sproste uz nadavat at si ku*va otevrou google maps a zadaji tam moji adresu a polibi mi ...šos.

Kurzy na vyplatu se zmensuji pratele