Myslím že DPT nekrachuje jak psal už orbi mají spousty kamennejch kasin,hotely,rekreační střediska atd,prostě jen netovky šli do řiti ale nebaleji to myslím.Krachy jsou zajímavý někdo nabízí extra bonusy aby nalákal lidi,ascotsport fungoval uplně normálně do konce že nešlo nic poznat,ale byla to otázka času s jejich kurzovou hladinou,výškou sázek a neschopností pracovat s kurzem a pomalostí,ale všechno vyplatili nakonec.Poinbet byl asi nejlepší příklad tak 3 týdny před krachem se drželi v arbu s pinacle ,risknuli to ale samozřejmě total ko.Můj jedinej závěr z toho co jsem vymyslel je jak něco začne smrdět okamžitě zadat výběr celýho kapitálu a přestat hrát.Kdybych tohle udělal u pointbetu asi bych tam nic nenechal protože první výběr mě došel asi po měsíci a druhej,kterej byl dělanej o pár dnu dele už jsem nikdy neviděl.Potom samozřejmě dokud tam mám prachy nic nezveřejnovat,aby nevznikla panika (pokud už nevznikla)a všichni ostatní nepožádali o výběr a neposlali je totálně ke dnu.O jazbetu se na sbr nepsalo téměř nic že neplatí,zřejmě to bylo tím že tam nikdo nesázel nebo to všichni tutlali aby dostali svoje prachya nebo menší hráče normálně vypláceli fakt nevím.

Odpověď s citací