Zdravim,
vzhledem k tomu, ze se chystam u Sazky ukoncit veskere sve aktivity, bych potreboval vedet, jak se daji prepsat body z konta Sazka na hotovost, diky.
Zdravim,
vzhledem k tomu, ze se chystam u Sazky ukoncit veskere sve aktivity, bych potreboval vedet, jak se daji prepsat body z konta Sazka na hotovost, diky.
body musis prosazet, vyhra se ti pripise v korunachPůvodně odeslal schmidt
![]()
NBA teams are never as good or as bad as their last game played...
Ale ja nemyslim body, ktere dostane klient za registraci. Ja jsem myslel body, ktere mam na konte za to, ze jsem u nich vsazel za penize (za vsazene 3000kc=30 sazka bodu). Ty pry jdou snad udajne nejak prevest na hotovost. Nebo se mylim?
U bodů za sázení to funguje stejně jako u těch za registraci, tzn. bud vsadit aby se z nich staly peníze, nebo se dají přímo převést, nicméně za den jde takhle přeměnit na peníze jenom pár bodů (myslim že 30, ale nejsem si jistej). A dělá se to v nabídce Můj účet/Převést body..
Není lepší si přečíst podmínky na e-sazka.cz? Je to tam exaktně popsané.Původně odeslal schmidt
Diky vsem za odpovedi. Momentalne mam vsak zase jine potize. Nemohu se prihlasit ke svemu uctu. Nevim presne jak dlouho je muj ucet neciny, ale minimalne tri hodiny je na strankach sazky u meho uctu tento odkaz:
UPOZORNĚNÍ
V této chvíli je server nedostupný.
Pokud tato stránka nebude dostupná i nadále, kontaktujte prosím technickou obsluhu.
Prostě server nestíhá, počkej pár vteřin a aktualizuj načtenou stránku.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |