Finale LM to jsou vždy zajimavy zapasy, další legendární finále bylo Bayern - Manchester myslim žr to bylo v roce 1999 v 88. minutě se fanoušci bavorskeho klubu už radovali ze zisku trofeje když manchester dvěma goly otočil myslim že ty branky padly ( 89,93), Johanson už odešel z VIP lože pro pohár aby se připravil na předávání poharu a nakonec ho předával jinymu mužstvu livka moc nedávam takže ty kurzy moc neznám ale že mužstvo ktery prohrava v 85. minutě nakonec z remizuje se děje docela časo nkdy se stane že to dokonce otočí v paměti mam kvalifikaci Portugalsko -Dansko 84. 2-1 FT 2-3, pamatuju si že kamarad daval v 89. minutě celtic-Manchester stav byl 0-1 kurz kolem 1,05 nemalou častku a v 93. minutě rozhodčí piskl penaltu na manchester ale stalo při něm štěstí skoti nedali nicmeně v tu dobu do smichu mu nebylo...
prostě tiketu o ktery jsme přišli v nastavení je dost nicméně ty opačny tikety kde nám štěstí, rozhodčí,brilantni akce sportovce pomuže jsou sice taky ale v paměti nam hlavně zustavají ty smolné prohry.
V basketbale jsem přemyšlel že bych zkusil přesnou line tipsport ma na to kurz 30 ale na netu jsem to skoro nikde neviděl ale je to taková uvaha statistiku jsem nikde nesledoval přesně na tohle,zajimavou sazku na MLB měl třeba centrebet kdy budu 1. bod zdalo se že 1.inning se tam hodně favorizoval ,myslim že 3. inning měla kolem 6 ,na baseball je ještě chvilku čas je to možny podnět k zamyšlení.