Soukromá zprávaJinak Ferrer není ve svý kůži co sem viděl celej zápas s Gicquelem ale strašně chce bojuje dře,uvidíme já to nedám
Franti diky za komentkvalda zatial velmi dobre nestazujem sa... inak ty uz nemas MSN? som ta tam nevidel 100 rokov
![]()
Stevenson som tak nejak cakal ze budes suhlasit, budeme jej verit ja verim Palkina 1,85 ale to je kurz pre teba nezaujimavy a Millman 3,2 5dimes ale uz sa tolko neda najst..
dost hromadnou zalezitostou sa stal Ferrer-Querrey 2, ja to mam vsadene aj ked s davom nerad chodim uvidime ci sa vyplnia prognozy o ferrerovi pred AO..
GL a niekedy sa ukaz na MSN.
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
Soukromá zprávaJinak Ferrer není ve svý kůži co sem viděl celej zápas s Gicquelem ale strašně chce bojuje dře,uvidíme já to nedám
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
já se n to vyse...Fyrt/Matkov prohrávají 1:5* ve druhým setu odhodlají se vyhrát druhej set,stahnou na 5.5 a pak prohrajou serv.Jak asi může dopadnout TB po tomhle??? Tohle můžou udělat jen poláci nebo slováci nikdo jinej na světě
Odcházím do ústranní v neděli večer na AO jsem zpět a běda jak to nebude chodit!!! Jak říkal Sovák :Běda Vám jestli mě to nepude !!!![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
Dnes určitě : Dančevič - Mallise tip 1 - Sazka 2,4 !
Kanaďan s výborným podáním a dokonce i momentálně a formou ( na jeho možnosti ) , povrch pro něj velmi vhodný. Zatím v kvaldě bez ztráty podání, dokonce bez jediného breakbolu.
Mallise - taky velice nebezpečný a nevyzpytatelný hráč, schopný porazit každého.
Pro mě mírný favorit Dancevic proto za kurz 2,4 hrát budu.
Možná že někde bude víc.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
tak vcera bol otrasny den, zatial najhorsi v kvaldePůvodně odeslal tfospi
raz za pol roka tu napisem tipy a vzdy to dopadne na ho...
dnes s Dancevicom suhlas, skusime nieco vybral ale 3.kolo kvaldy byva vzdy najtazsie.....
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
Ze třetího kola si troufnu vsadit jediný zápas a to Delič - F.Mayer. Vidím Deliče jako mírného favorita, jelikož na hardu zaznamenal lepší výsledky než F.Mayer, celkem stabilní forma a zkušenosti už má také dost...Takže doufám, že dnes zužitkuje a zvítězí. Chance nabízí stále vyrovnaně kurzy a proto a využiji:
Delič - F.Mayer 1 1,8![]()
Původně odeslal herba
no si myslim ze Florian je lepsim, technickejsim hracom ako Delic. Po zraneni potrebuje body ako sol. Delica by som nehral.
Zemlja 5,12, Chiudinelli 3,1. Dancevic 2,56
2x dat delicovi 60 to uz jo. na floriana budu dobre kurzy na zaciatku. treba to vyuzit
jj florian je sikovny hracik, som zvedavy koho dostane na 1.kolo ale dlho nad sazkou uvazovat nebudemPůvodně odeslal sklenar
![]()
Tak Delič fakt nepodržel...dva kanáry![]()
dancevic 1-2 KO .
¨no nic, a s chutí do prvního kola.
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |