ok, díky za info. Já na to nekoukal a ani neměl vsazeno. Jen sem koukal na výsledky a 90+8 jako rozhodují gol mě zaujalo no. Právě sem na Youtube i hledal video aspoň toho konce co dělo, ale on je tam jen ten gol...
ok, díky za info. Já na to nekoukal a ani neměl vsazeno. Jen sem koukal na výsledky a 90+8 jako rozhodují gol mě zaujalo no. Právě sem na Youtube i hledal video aspoň toho konce co dělo, ale on je tam jen ten gol...
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
Tos tech 8 nastavenych minut zas tak divnych neni, ten zapas sem taky nevidel, tak nevim. Ale co me prekvapuje tak je tech 5 zlutych a 1 cervena v poslednich 5 minutach. To to bylo na koncu tak moc vyhroceny?
Fandit srdcem, sázet rozumem
UEFA prošetřuje údajně zmanipulovaný duel předkola EL - EuroFotbal.cz
"na podezřelé vzorce v sázkách upozornila tamní sázková kancelář. Ta sázení na duel zastavila, když bylo skóre 2:0. "
- nic moc mít rozjetý livko
to je divny ne, albanci co sazi za barak v livku an norske sazkovce???
ja se snad necham najmout mafii na distribuci techhle sazek
imo to klidne mohl byt nejaky hype nekde pres forum a lidi to zacli sypat hromadne a podezrely vzorek je tu
Gambling feels like endless ejaculation
Tirana is suspected of having deliberately lost the third preliminary round on July 26 5-0, after the national lottery Norsk Tipping alerted the federation about unusual betting patterns, particularly from Asia, during the match.
Questioned by the Verdens Gang newspaper, Tirana official Salih Dagani rejected allegations of match-fixing, instead blaming the result on the disadvantage of playing on artificial turf, lack of food and empty minibars in the team hotel.
![]()
ty vole uz vidim asiaty jak sazej na nejaky arijsky sazkovce
takovej nordicbet by zadnyho sikmookyho vsadit nenechal natoz tyhle exoti tipuju
proste jim vyluxovali minibar a je to![]()
Gambling feels like endless ejaculation
Tak toto jsem zažil mnohokrát
VIDEO: Krása krajského přeboru! Trdlo netrefuje míč, komicky padá a rozhodčí píská penaltu - Sport.cz
Život je sázka lidí na lidi. Jak to dopadá, to víme a proto jsme gambleři, co sází na život. http://bigglobetrotter.blogspot.com.br/
Rio de Janeiro|Brazílie|Karneval|Kostýmy|Dovolená|Rio dveře do Brazílie|Češi v Brazílii
Já taky, ale bez penclíale ono se není čemu divit, kolikrát tam pískají 60 letí dědové a ti vidí jen na pár metrů
![]()
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
Predpokladam ze myslis ten koment s "tutovkama"?![]()
Toto?Ještě bych dodal, že vsázím už nějakých 8 let, a rozdíl s dnešní dobou je opravdu obrovský. Dříve existovali tutovky, ten kdo měl vyhrát, vyhrál! Dnes jsou ty zápasy především o penězích, jak se komu co hodí atd.! Mě, jako fanouška sportu, to samo sebou mrzí! Zažil jsem i pár zápasů, o kterých se vědělo, že je to prodané. 2. hokejová liga, 4:0 pro domácí, 15minut do konce a ejhle 4:4 konec)
Kdo si chce rozšířit obzory, doporučuji The Fix: Soccer and Organized Crime: Declan Hill: 9780771041396: Amazon.com: Books.
Ale bacha, po přečtení už neuvidíte livko ani na Gambáč ligu tak jako dříve. Je to potřeba číst trochu s nadsázkou, jinak je to ale tvrdá realita.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |