Kdybyste k nemu neco meli, tak radsi nez na chat, to napiste sem.
Kdybyste k nemu neco meli, tak radsi nez na chat, to napiste sem.
Gambling feels like endless ejaculation
Muzu si nekde nastavit pismo? Pro me je ten prtavej nahustenej text blizko u sebe dost neprehlednej.
zatim na 99% ne![]()
matesovka: cauvec , jedna technicka , nemohli by mít všechny nicky na chatu jednotnou barvu , ta Orbital červená mi razí do očí jak červený hadr na býka![]()
Barva a nicku je stejna jako na foru, tj. admini a moderatori maj cervenou. Kdyztak s tim neco udelam, mozna nicky tucne by stacily?
Jinak co se tyce tech "diod" vedle nicku vpravo tak to znamena jen aktivitu na chatu - jak by se dalo ocekavat tak zelena je aktivni (posledni zprava pred min jak 5ti minutama), oranzova = posl. zprava pred min jak 30ti minutama a cervena = neaktivni (posl. zprava pred vic jak pul hodinou nebo nepise vubec). V pravymsloupci se zobrazuji nicky vsech lidi co jsou na foru.
Co nějakou funkci,která by umožnila zvětšit chat na celou stránku nebo něco podobnýho,vidím takhle kulový po 12 hod denně na pc a ještě tohleAle jinak super !
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
presne od doby kdy je nainstalovan chat mi pada Firefox verze 3 na malem notasu
jinde se to nedeje
mam pocit, ze je to kvuli chatu. kdyby mel nekdo podobnou diagnozu - dejte vedet
jde to zvetsit i tlacitkem vpravo nahore na foru na zvetsovani pisma, dejte vedet zda to staciPůvodně odeslal Rauuul
me naopak od doby kdy je chat to odhlašuje, i když mám nastaveno aut. přihlášení a dnes se mi ani ráno ani večer nepodařilo vůbec přihlásit, resp. mě to přihlásí a hned mě to vykopne a to taky ve Firefoxu, v IE v pohodě...Původně odeslal Orbital
Hmm zajimavy, mne vsechno funguje jako pred chatem. Netvrdim, ze v tom modu nemuze bejt bug, ale pokud se stejna chyba neobjevuje vsem, tak tezko rict kde je problem..
konkretni hw/sw, ale pada mi to furt
Nebylo by možné, aby byla k dispozici i historie chatu? Mám tím na mysli, že například včera odpoledne psal Formula na chat svoje postřehy k některým zápasům NBA. Jenomže v tu chvíli bylo na chatu zrovna docela živo a Formulův "odkaz" rychle zmizel v propadlišti dějin.
Domnívám se, že podobné informace by byly mnohem užitečnější v příslušné sekci na fóru a nikoliv na chatu (samozřejmě něco jiného je, když večer sázel nastradamus v průběhu zápasu ML na Spurs - taková informace naopak najde uplatnění spíše na chatu). A jelikož nepochybuji o tom, že Formula je svým způsobem tak trochu tvrdohlavý a přimět ho ke změně chování je nadlidský úkol (stejně si bude dělat, co sám bude chtít), tak by ta historie chatu mohla být řešením.![]()
historii chatu mame
no coz o formulu a jeho tipy, ale nejhorsi jsou lide, co se tam ptaji na realny problem, pripadne se tam i problem vyresi a taktez zmizi v propadlisti
asi je to dobry napad, nekde offline ho dat, trebas jen pro registrovane...
I want chat history because I can not remember all the crazy things I write.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |