Nechci být za moudrého, ale pravdu má hanes. Kiri, ten kurz 1.05 není za toho stavu nic moc a Bwin moc dobře vím, proč takové " nesmysly" vypisuje. Protože se vždy nachytá moc lidí, kteří to za nesmysl považují a sázejí. Ale on to není nesmysl, vem si statistiku přáteláků v házené a zkus se podívat, jestli opravdu v méně jak 50 podobných případech nedošlo v poločase ke srovnání skóre. A navíc si myslím, že Bwin měl opravdu o ty dvě vteřiny náskok a již došlo nejméně ke ztrátě míče.
Nepíšu to tady, abych Tě poučil či přesvědčil o své pravdě, ale mám za povinnost varovat méně zkušené sázkaře před takovou sázkou. Vždy to v delším časovém horizontu znamená prohru.
Já sám jsem v začátcích taky tak často sázel, dokonce i na Bwin, ale poměrně brzy jsem pochopil, že ty bookmakeři fakt vědí víc.

Jo něco jiného je klasické livko, kde vidíš průběh zápasu a kurz je na někoho moc vysoký, to ano. Do toho se má jít. Ale vybírat sázky v kurzu 1.05 a méně je z dlouhodobého hlediska finanční katastrofa.

Není to nic jiného než psychologický trik. Stejně jak sázení na "papírové favority". Jak tam je kurz malý, musí vyhrát, protože je přece o ten kurz lepší.

No on František ví, proč jede jen kurzy 3 a vyšší. A pochybuju, že by sázel balík za stavu 5:1 a 40:0 na favorita. Nebo se Franti mýlím?