Věř nebo ne, ale fakt bych to nejspíš nevsadil, já sázím v livku vždy na to, že přijde obrat, ne že ten kdo vede to dotáhne do konce.. Navíc bych měl opravdu i trochu strach z časové prodlevy v přenosu... A vůbec, snažím se sázení nízkých kursů vyvarovat, mám za to, že profitovat na nich je ještě mnohem těžší než na kursech vysokých a najít mezi nimi takový, který má hodnotu, může opravdu jen odborník s velmi nadprůměrnými znalostmi, za kterého se nepovažuju... Sázení těchto kursů znamená prakticky nedělat chyby, jedna chyba na 20 správných při 1,05 a jsi na nule, navíc já sázím oproti Tobě evidentně v mnohem menších částkách, takže sázet kursy jako 1,05 nemá pro mě význam, jelikož absolutně je těch 5% potenciálního zisku při mém vkladu pro mě naprosto nezajímavých ... Nicméně, abych se vrátil na začátek této diskuze, ja reagoval na totoJe to jako by vedl tenista 5:1 40-0 a podával, sázkovka by vypsala 1,05 tak mi neříkej že by jsi to nevsadil, když real kurs by byl v řádech tisícin.a chápal to jako Tvůj povzdech nad svou chybou, že jsi se k sázce nechal zlákat, z Tvých dalších reakcí vidím, že jsem to pochopil špatně a Ty si za svou sázkou stojíš, v tom případě ber mou odpoveď jako naprosto pomýlenou a tímto to myslím můžem uzavřít..Mě nedělá problém chytat vysoký kursy, daleko větší problém je když řijde takový přátelák v házené mezi Maďarskem a Srbskem... ...V hlavě si promítneš zápas před tím jak jsi chytil tenis v kurse 7,00 dá se říct naprosto v pohodě a 1,05 ti málem zlikviduje účetto mě vždy dokáže zaručeně dostat
![]()

Odpověď s citací