Je to jako by vedl tenista 5:1 40-0 a podával, sázkovka by vypsala 1,05 tak mi neříkej že by jsi to nevsadil, když real kurs by byl v řádech tisícin.
Věř nebo ne, ale fakt bych to nejspíš nevsadil, já sázím v livku vždy na to, že přijde obrat, ne že ten kdo vede to dotáhne do konce.. Navíc bych měl opravdu i trochu strach z časové prodlevy v přenosu... A vůbec, snažím se sázení nízkých kursů vyvarovat, mám za to, že profitovat na nich je ještě mnohem těžší než na kursech vysokých a najít mezi nimi takový, který má hodnotu, může opravdu jen odborník s velmi nadprůměrnými znalostmi, za kterého se nepovažuju... Sázení těchto kursů znamená prakticky nedělat chyby, jedna chyba na 20 správných při 1,05 a jsi na nule, navíc já sázím oproti Tobě evidentně v mnohem menších částkách, takže sázet kursy jako 1,05 nemá pro mě význam, jelikož absolutně je těch 5% potenciálního zisku při mém vkladu pro mě naprosto nezajímavých ... Nicméně, abych se vrátil na začátek této diskuze, ja reagoval na toto
Mě nedělá problém chytat vysoký kursy, daleko větší problém je když řijde takový přátelák v házené mezi Maďarskem a Srbskem... ...V hlavě si promítneš zápas před tím jak jsi chytil tenis v kurse 7,00 dá se říct naprosto v pohodě a 1,05 ti málem zlikviduje účet to mě vždy dokáže zaručeně dostat
a chápal to jako Tvůj povzdech nad svou chybou, že jsi se k sázce nechal zlákat, z Tvých dalších reakcí vidím, že jsem to pochopil špatně a Ty si za svou sázkou stojíš, v tom případě ber mou odpoveď jako naprosto pomýlenou a tímto to myslím můžem uzavřít..