Hm, chápu, je to nedostatek disciplíny, sám s tím mám velký problémy, sice že bych protáčel celý účet na "jasnejch" věcech za 1,0 nic, to nedělám, ale zase dělám jiný pitomostiMě nedělá problém chytat vysoký kursy, daleko větší problém je když řijde takový přátelák v házené mezi Maďarskem a Srbskem
do konce prvního poločasu chybí 51 sekundSrbové mají míč, vedou 12:10
Bwin vyhodil 1,05 ny vítězství Srbska, což se mi kvuli stavu a držení míče zdálo naprosto neskutečný vypsat takový kurs, tak jsem samozřejmě vsadil ranec a světe div se poločas končí za nerozhodnutého stavu 12:12 neuvěřitelný
V hlavě si promítneš zápas před tím jak jsi chytil tenis v kurse 7,00 dá se říct naprosto v pohodě a 1,05 ti málem zlikviduje účetto mě vždy dokáže zaručeně dostat
![]()
.. V souvislosti s tvou házenou mě napadá, nemohlo to být také tak, že bwin měl lepší info o stavu než Ty? Co vím, tak dřív si dělali livko sami, že objížděli třeba menší ten. turnaje a sami zprostředkovávali přenos, který bývá vždy více či méně zpožděnej, takže dle mě klidně ta nabídka 1,05 mohla přijít reálně v okamžiku, kdy už bylo 12-11, ačkoliv obraz v tv ukazoval stále 12-10, ale je to jen můj pohled, každopádně je to z dlouhodobýho hlediska myslím blbost tohle dělat, zvláště pokud nemáš naprostou jistotu o stavu, tzn. pokud tam fyzicky nesedíš v hledišti...

Odpověď s citací