Mě nedělá problém chytat vysoký kursy, daleko větší problém je když řijde takový přátelák v házené mezi Maďarskem a Srbskem

do konce prvního poločasu chybí 51 sekund Srbové mají míč, vedou 12:10 Bwin vyhodil 1,05 ny vítězství Srbska, což se mi kvuli stavu a držení míče zdálo naprosto neskutečný vypsat takový kurs, tak jsem samozřejmě vsadil ranec a světe div se poločas končí za nerozhodnutého stavu 12:12 neuvěřitelný

V hlavě si promítneš zápas před tím jak jsi chytil tenis v kurse 7,00 dá se říct naprosto v pohodě a 1,05 ti málem zlikviduje účet to mě vždy dokáže zaručeně dostat
Hm, chápu, je to nedostatek disciplíny, sám s tím mám velký problémy, sice že bych protáčel celý účet na "jasnejch" věcech za 1,0 nic, to nedělám, ale zase dělám jiný pitomosti .. V souvislosti s tvou házenou mě napadá, nemohlo to být také tak, že bwin měl lepší info o stavu než Ty? Co vím, tak dřív si dělali livko sami, že objížděli třeba menší ten. turnaje a sami zprostředkovávali přenos, který bývá vždy více či méně zpožděnej, takže dle mě klidně ta nabídka 1,05 mohla přijít reálně v okamžiku, kdy už bylo 12-11, ačkoliv obraz v tv ukazoval stále 12-10, ale je to jen můj pohled, každopádně je to z dlouhodobýho hlediska myslím blbost tohle dělat, zvláště pokud nemáš naprostou jistotu o stavu, tzn. pokud tam fyzicky nesedíš v hledišti...