Jak je to s kurzami, dotočím aspoň bonus ?![]()
Jak je to s kurzami, dotočím aspoň bonus ?![]()
no chteji to protacet na kurzech 2 a vic, zatim jsem do toho nesel (ale asi v nejblizsi dobe pujdu, pak dam kdyztak dalsi info), na prvni pohled kurzy celkem dobry (napr. 3way fotbal payout nekde mezi bet365 a pinnou)
edit:samo. zalezi na soutezi (todle je na UCHL)
Naposledy upravil LordVoltmetr; 17.04.2014 v 15:00. Důvod: edit
To je nejaky divnýto sa pozeráš na Premier League ?
byl si rychlejsi, odpoved viz.edit, v pralesnejsich ligach to nebude takova slava, ale myslim, ze by to melo jit celkem v pohode
Hmm no asi si ma presvedčil a skusim ako natom je Komárkova Sazka...![]()
Protocit se urcite da, ale mne uz chodi vsechno na schvalovani a vezmou mi tak kazdou patou...
a si + alebo - na konte ?
Jsem v plusu, ale nic co by melo sazku znicit![]()
Otestujem, uvidim sam. Díky za postrehy
tak protočeno za cca 14 dní, (skoro)arby (někdy i arby) se dají najít celkem lehce, co se týče limitů, tak (zatím) žádný nemám, jsem v + ale ne zas nějak extrémně, ale je pravda, že jsem mimo protáčení nesázel (takže max. bet 3k czk)
Těsně před protočením mi tahle parodie na sázkovou kancelář nevzala tiket už ani za korunu. Ze supportu klasická odpověď odvolávající na znění podmínek s právem limitovat sázky dle jejich uvážení bla bla. Z mý strany sázení tady spíš pro radost, arby minimálně, účet v plusu ale ne tak, jak už tu psal někdo výše, co by je mělo zruinovat.
Líbí se mi, že kurz 2 nevezmou na riziko ani 3000, kurs 200 vezmou na riziko klidně 30000. : - )
Jeden den vsechno zamitnuto,druhy berou skoro vsechno.Asi lidsky faktor
Ted nabizi 100% bonus do 5000czk. Podminky stejne jako drive. Na zmenu kurzu reaguji trochu rychleji, nez Interwetten..
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |