vidíš a Orbi se tě zeptá co je aplikace Moneyweb...
nikdo nikoho nestraší, jen být prostě do roku 2016 maximálně ostražitej, to je vše
vidíš a Orbi se tě zeptá co je aplikace Moneyweb...
nikdo nikoho nestraší, jen být prostě do roku 2016 maximálně ostražitej, to je vše
Naposledy upravil Orbital; 11.09.2014 v 12:11. Důvod: sorry preklepl jsem se v quote a zmackl misto toho edit, post zmenen do puvodniho tvaru
Ono je to tezky...
Ted jsem navstivil pribuzenstvo a videl jsem zajimavy ritual. Moje matka, co jezdi na vikendy k me babicce - jeji matce, kdyz jede v nedeli vecer nebo v pondeli rano na vlak, tak si pujci kolo, aby byla rychleji a pohodlneji na nadrazi.
Tam kolo zamkne a sedne na vlak. Jenze kolo stoji u nadrazi, takze co s tim, ze. Tedy babicka par minut po matce vyrazi na temer kilometr vzdalenou zastavku autobusu (ktery ma zadarmo!!!!) a jede s druhym klidem od kola na nadrazi (ktere je vzdalene tak kilometr a pul pesky/na kole primou cestou od domu). Kolo odemkne a jede dolu.
Vsichni jsou "spokojeni".
Ritual asi jako kdyz indiansky kmen pred hladomorem obetoval posledni jehne je na svete.
No a co tihle panikari delaji mi prijde je nejaka forma jejich mentalniho ritualu, kterymu teda rozumim asi tak jako kdyz indianskej saman skace s kaminkama v ropuse kolem ohne, nicmene o to nejde. Jde o to, ze sazkar.net by se preci jen mel snazit podobnych ritualu oprostit. Kiri: sazkar.net se proste zmenil.
Gambling feels like endless ejaculation
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |