Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 1089

Téma: Zákaz sázení

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Banka zaznamenava jakykoliv pohyb financi na jejich uctech nad 100k.Banku nezajima odkad penize prijdou,oni jen hlasi podezřele transakce pokud se jedna o vysoke častky a pokud je to častěji davaji to uřadum ktere chcou dolozit puvod penez.Pamatuji si par let dozadu jak jsem vybiral z Bwinu docela pravidelne a řešil něco na pobočce tak mi ženska řika vy jste nejaky bohač vam tu chodi dividendy ze zahraniči přirom to byly vyběry z SK.

Citace Původně odeslal Ištvan zakeřny Zobrazit příspěvek
    Banka zaznamenava jakykoliv pohyb financi na jejich uctech nad 100k.Banku nezajima odkad penize prijdou,oni jen hlasi podezřele transakce pokud se jedna o vysoke častky a pokud je to častěji davaji to uřadum ktere chcou dolozit puvod penez.Pamatuji si par let dozadu jak jsem vybiral z Bwinu docela pravidelne a řešil něco na pobočce tak mi ženska řika vy jste nejaky bohač vam tu chodi dividendy ze zahraniči přirom to byly vyběry z SK.
    Banka rozhodne nehlasi ty castky and 100K. Jako oficialni treshold je 15K euro. Ale ty castky banka proveruje a pak se v prvni instanci pta ta banka. Pak CNB/MF teprv. Kdyby ten jouda ty axe rekl, ze jsou to uspory tak se tohle nedeje.
    Gambling feels like endless ejaculation

Podobná témata

1. Zákaz propagácie cudzích hazardných firiem
    By Ivan777 in forum Novinky & zprávy ze světa sázení
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 20.07.2011, 19:07
  2. zakaz online gamblingu v Nemecku
    By sklenar in forum Novinky & zprávy ze světa sázení
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 29.01.2008, 20:32
  3. zakaz laptopov na tenisovych zapasoch
    By BAGER in forum Novinky & zprávy ze světa sázení