Zobrazují se odpovědi 1 až 4 z 4

Téma: Spengler cup, MS 20

Spengler cup, MS 20

Zdravím,
    včera odjely Karlovy Vary do Davosu busem. Cesta je daleká a kluci vyhráli poslední kolo extraligy ve ZNO, tudíž si na štědrý večer dali o porci salátu navíc. První zápas hrají dnes a hned proti Team Canada, kteří tenhle turnaj doslova žerou. Nadmořská výška "našim" taky asi nepomůže... Myslím si, že hendikep -1.5 bude pokořen tak v 6´ zápasu.

Dále se naši junioři budou pokoušet neprohrát o moc na mistrovství světa v Kanadě. Kanadská dvacítka je nadržená a IMHO ani hendikep -2 nebo teď už -3 nevydrží do konce poločasu...

Jsou to drobnosti, ale je škoda se někdy nepodělit
    M.
    vsechno je jinak...

Re: Spengler cup, MS 20

tak schvalne
    limit na pinu 142 usd, zkusil sem team america, pardon kanada
    nevim o tom nic, jen se mi hezky cetlo cos napsal, kurz nad 2, prave jsem prohral sazku na jinej hcp -1.5 (portland)

treba to odpoledne pujde do arbu a vydelam si na vlak
    Gambling feels like endless ejaculation

už nemám přítelkyni...

jdu do toho taky, mam abstak, krome jedny sportky jsem skoro mesic nemel poradne vsazeno, nechapu jak sem to mohl prezit
    Discovering magic of BF Trading

Citace Původně odeslal pesjork
    Zdravím,
    včera odjely Karlovy Vary do Davosu busem. Cesta je daleká a kluci vyhráli poslední kolo extraligy ve ZNO, tudíž si na štědrý večer dali o porci salátu navíc. První zápas hrají dnes a hned proti Team Canada, kteří tenhle turnaj doslova žerou. Nadmořská výška "našim" taky asi nepomůže... Myslím si, že hendikep -1.5 bude pokořen tak v 6´ zápasu.

Dále se naši junioři budou pokoušet neprohrát o moc na mistrovství světa v Kanadě. Kanadská dvacítka je nadržená a IMHO ani hendikep -2 nebo teď už -3 nevydrží do konce poločasu...

Jsou to drobnosti, ale je škoda se někdy nepodělit
    M.

Podlemě naši o 4 v MS 20 dostat nemusej....

Pravidla přispívání