Jak to tak sleduji na to eurosportu, tak šipky jsou patrně jediný sport který jde dělat s velkým břichem.
Aspoň vím na jaké sportovní odvětví se zaměřím s přicházejícím věkem![]()
Na mix mám už favoritku![]()
![]()
Jak to tak sleduji na to eurosportu, tak šipky jsou patrně jediný sport který jde dělat s velkým břichem.
Aspoň vím na jaké sportovní odvětví se zaměřím s přicházejícím věkem![]()
Na mix mám už favoritku![]()
![]()
sledování props tě naučí lépe číst hru
Ja ti musim,Franto,podekovat,ze jsi otevrel tohle vlakno,nikdy jsem sipky nesazel ani nesledoval a tohle bylo prijemne zpestreni,navic prenosy ze zapasu byly udelane moc pekne a uplne na me dychala atmosfera ze zaplnene haly plne priopilych anglanu,i ten typek s mikrofonem,co hlasil body me bavil.No a v sazkach bylo opravdu pekne value,i kdyz to nevyslo,byla to pro me uzivacka...A k vykonu Taylora ve finale:jestli je tenhle typek svet.jednicka,tak zaslouzene,od zacatku sel jako dravec za svym a hral fantasticky.I kdyz se Barney potom trosku zlepsil,nemel moc sanci.
No ono kdyby sis všimnul když Barny náhodou něco zavřel tak byl Taylor pěně nervorzní,myslím že kdyby to dal na 2:2 vyvíjelo by se to jinak.Tak zase za rok![]()
Při live sázení musí jít všechno lehce a přichází výhra za výhrou.Pokud ne,buď je to špatný zápas,nebo to děláte blbě.V obou případech je lepší se jít projít,nebo při nejhorším hrát za drobné a čekat,až se příčina neúspěchu změní.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |