Zdravim,
Moje meno je Katarina a v sucasnej dobe pracujem pre Boylesports.com ako country manager pre cesku a slovensku republiku. Niektori z Vas (ako uvedene vyssie) ma mozno poznaju zo Stan James, kde som pracala na zakaznickom servise.
Mozem potvrdit, ze ceska verzia Boylesports sa momentalne pripravuje a mala by byt spustena do konca januara (samozrejme ak nenastanu ziadne komplikacie).
Pripravujem specialnu promo akciu pre cechov a slovakov po spusteni stranky, takze sa mate na co tesit.
Ak mate nejake otazky, dotazy, alebo by ste radi videli kurzy na nejake urcite sportove udalosti, tak ma nevahajte kedykolvek kontaktovat a budem sa snazit Vam vyhoviet vo vsetkom.
Boylesports bude mat k dispozicii aj LIVE chat v cestine a taktiez nas budete moct kontaktovat emailom.
Prosim, kludne mozete pisat aj do tejto diskusie Vase dotazy, otazky alebo mate nejake specialne zelania a urobim co bude v mojich silach.
Co sa tyka vysky limitov, tak po spusteni ceskej verzie ma kontaktujte na chate a nieco vymyslime.
Irske zakaznicke centrum limituje zahranicne ucty z bezpecnostnych dovodov.
Inac Vam zelam vsetko dobre do noveho roka.![]()

Odpověď s citací