Možná proto, že jejich ekonomika tomu odpovídáHDP menší než ČR
Možná proto, že jejich ekonomika tomu odpovídáHDP menší než ČR
+ portugalci jsou pekny vychcankove jako my
Gambling feels like endless ejaculation
Jsem zvedavy,jak dlouho mne takhle budou mit radi.
Dobrý den,
již dlouho jsme Vás neviděli na bet365 a rádi bychom Vás opět přivítali zpět. Jako vždy pro Vás máme velké množství nabídek včetně bonusu zdarma ve výši 100 USD.
Vsak cekam,kdy se zase ozvou.Uz jsem to tam stihnul prohrat![]()
Dříve šel ten "mobilní bonus" vybrat na PC přes mobile.bet365, jak je to ted, když to přejmenovali na bonus na cestách? Pořád to platí? Info o bonusu je tohle "nabízíme Vám 100% bonus na první sázku podanou přes mobil nebo tablet" a v podmínách jen tohle "Pro obdržení bonusu podejte kvalifikační sázku přes bet365 Na cestách na sport a typ sázky dle Vašeho výběru. Hodnotu Vaší původní sázky a bonusu budete muset 3x prosázet přes svůj mobil nebo tablet před požádáním o výběr. "
Staci zadat na pc https://mobile.bet365.com/languages.aspx a sazet pres tenhle web.
no já měl z toho "z mobilu a z tabletu" obavu jestli něco nedávno nezměnili, nějak jsem si myslel, že to tam dříve nebylo napsané
me poslali mejla na dalsi bonus po hodne dlouhy dobe , jediny co delam je akorat ze se tam prihlasuju na sledovani prenosu
Kde si muzu overit, ze mi vratili penize za sazku bez rizika za zapas Realu s ManU? Mam zrovna v bonusovem kontu aktivni bonus loayality, tak nevim jestli mi takhle vubec mohli penize vratit. Na uctu nejak nemuzu najit historii financnich operaci, pouze historii sazek. A na supportu se nechci ptat, abych neriskoval zlimitovani uctu kvuli 300 CZK.
Historie - prehled sazek - v rolovacim menu (upravy na uctu) / nejsem si jisty jestli je to ono ale asi jo vcera v 21:35 me tam 10e pripsali. A taky mi od nich prisla zprava do te jejich posty.
Posilaji mi vzdycky zpravu do posty, ze vratili vklad.
Nekde jsem tu cetl (nemuzu to najit, tak pisu sem) ze davaji znovu vstupni bonus, kdyz zmenite menu na ucte. Ja predevcirem zmenil CZK -> EUR, ale bonus mi zatim nedali. Nicmene zmena meny probehla hladce behem asi 5 minut na chatu.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |