Já jsme hlavně zvědav do kdy ti tam nasadí 0,1EUR limity na sázky![]()
![]()
![]()
Já jsme hlavně zvědav do kdy ti tam nasadí 0,1EUR limity na sázky![]()
![]()
![]()
Já dostal kick-off bonus opět 1500 kč už rolujuDlouho sem tam nehrál a předtím vše prohrál .
Naučil sem se prohrávat, abych mohl vítězit.
Tak jsem kouknoul na jejich www a porad plati jak se pise na prvni strane 100% max.100 ecek atd,ale posledni veta je jaksi delsi a znamena to,ze mam jako smulu??
This offer is not available to customers residing in China, Taiwan, Romania, Poland, Bulgaria, Czech Republic, Hungary and Slovakia.
pro nás je 1500kč 100%
Naučil sem se prohrávat, abych mohl vítězit.
podla mna môžeme za to podakovať livesportu, ktorý si drbol ich baner na stránky! okrem toho stále ho tam majú! no sú to tam hviezdi
franta ho ale dostal tusim
Gambling feels like endless ejaculation
takže je to uplne inak s tými bonusmi:
ladbrokes aj bet365 sú v slovenskom jazyku a bet365 je aj v českom a pre týchto zákazníkov 100% bonus up to 100 Eur neplatí, takže je v ponuke len 100% do 50 EUR a franta ho dostal preto lebo je ten bonus stále v platnosti (v predchádzajúcom prípade ked bol do 100 EUR tak češi mohli získať 1500 CZK čo bolo pri kurze euro zle prepočítane (tak Vám to asi vynahradili)
Jeste jeden dotaz tady.Pokud je bonus 1500 kc,znamena to,ze u nich musim sazet za Kc,nebo muzu hrat za Eura a pripadny bonus bude prepocitany do meny ve ktere hraji?Nikdy jsem u nich nehral.Diky.
no tak se podel o info![]()
..no vstupni bonus 100% up to 1500CZK,nebo ekvivalent v jine mene pokud jsem to spravne pochopil,tak je nejdrive potreba protocit jednou vklad a teprve potom je mozno sazet pripsany bonus.Jinak 3krat roll bonus+vklad.![]()
když tam pošlu 100 éček, jako bonus dostanu 50 nebo 100?
takže sázky v livku na vítěze na rohy se počítají do protočení?Kód:EN: 6. Bets placed on asian handicap, goal line and Baseball money line markets both pre-game and In-Play will not count towards any rollover requirement. CZ: 7. Sázky podané na asijský handicap, sázku na góly a vítěze v baseballu, ať již před utkáním či v jeho průběhu, se nepočítají jako kvalifikační sázky.
Díky
To zkus.Bych rekl,ze kdyz je max 1500kc,tak by to melo byt 60 eur vklad,60 eur bonus.Takhle to ma aspon expekt.Ale jen pro CZ hrace a ne pres MB.
bože slováci majú euro tak si to prehnem na slovenskú verziu a zistíš, že max bonus v eurách je 50. Inak v podmienkach bet365 som sa nič nedočítal o tom, že by sa nemohlo vkladať cez moneybookers (ale viem že si to myslel na expekt, ja len aby bolo jasne). Inak expekt je divny, pre cechov ma bonus 1400 KC a ked sme mali mi este SKK tak bol bonus 1200 SKK! teraz je 35 euro
Naposledy upravil heyhou; 31.08.2012 v 15:39.
teoreticky ano, dej pak vedetPůvodně odeslal papez.krokodyl
![]()
Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
-_- |